Μίλησε για όλα ο Ντέμης – Έτσι γίνεται φαβορί για τίτλο η ΑΕΚ – "Ζωγραφιά το γκολ Αραούχο" (ΒΙΝΤΕΟ)


Μίλησε για όλα ο Ντέμης – Έτσι γίνεται φαβορί για τίτλο η ΑΕΚ – “Ζωγραφιά το γκολ Αραούχο” (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Για το πολύ σημαντικό διπλό της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε στην εκπομπή της NOVA, Monday FC, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου αναφέρθηκε εκτός των άλλων τόσο στο φανταστικό γκολ του Αργεντίνου φορ, όσο και για το τι πρέπει να κάνει το σύνολο του Αλμέιδα για να γίνει φαβορί για τίτλο.



Ντέμης Νικολαΐδης: “Υπόκλιση” στον Σέρχιο Αραούχο για το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα, από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στην εκπομπή Monday FC, της NOVA, με τον ίδιο να τονίζει ότι η Ένωση αν κερδίσει σε Βόλο και κόντρα στον Άρη θα είναι το μεγάλο φαβορί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Η ΑΕΚ φάνηκε μέσα στην Τούμπα πνευματικά είναι πιο έτοιμη, από όλους είναι καλύτερη και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Μπορούν να φανούν πράγματα από την 4η αγωνιστική παρότι η ΑΕΚ έχει στη συνέχεια 4 ντέρμπι», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης και επέμεινε: «Αν κάνει δύο νίκες, τότε οι πιθανότητες να χάσει το πρωτάθλημα θα είναι λίγες. Πάντα, πάντως θα είναι όλα ανοικτά.

Η ΑΕΚ μπήκε στο β’ για να πάρει το ματς και όχι να καταστρέψει το ματς του ΠΑΟΚ, παρότι γνώριζε ότι ο ΠΑΟ είχε μείνει στο Χ και τη βόλευε, ενδεχομένως, η ισοπαλία. Η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει το παιχνίδι της. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το 1-0 του Αραούχο: «Το γκολ του Αραούχο είναι ζωγραφιά. Είναι σπάνιος παίκτης ο Μάνταλος, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να βγάζει τέτοια εκπληκτική μπαλιά στην ΑΕΚ. Το γκολ που έβαλε ο Αραούχο, δεν θυμίζει εμένα, μπορεί να έχω βάλει. Αλλά είναι γκολ στυλ Αραούχο».

  Έσκασε τώρα - Νέος προπονητής σε ομάδα Super League

«Η ΑΕΚ μπήκε σαν να έπαιζε στην έδρα της, μπήκε να παίξει το παιχνίδι της και αυτό έκανε…. «Έψαχνα να βρω γιατί ακυρώθηκε το γκολ και πιστεύω ότι ούτε ο Κουλμπάκοφ ξέρει γιατί ακυρωσε το γκολ», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Άρχισα να στεναχωριέμαι και τι θα γίνει φέτος με δεδομένη και την κακή διαιτησία στο ματς ΑΕΚ – ΠΑΟ. Δεν ήταν καλός. Δεν είχε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες. Χθες ο Αουγκούστο ήταν εκτός παιχνιδιού λόγω των νεύρων του. Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο Ζίβκοβιτς, τα περίμενε όλα απ’ αυτόν», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγας εφευρέτης ο Κουλμπάκοφ – Προτιμούν να μην πάρει κανείς το πρωτάθλημα – Πάσχα μόνη πρώτη η ΑΕΚ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: