Στου Ρέντη ο Μαρινάκης – Η πρώτη κίνηση μετά την αποχώρηση Μίτσελ – Τεράστια ανατροπή με… τελειωμένο!


Στου Ρέντη ο Μαρινάκης – Η πρώτη κίνηση μετά την αποχώρηση Μίτσελ – Τεράστια ανατροπή με… τελειωμένο!


Διαφ.

Μεγάλη αλλαγή μετά την παραίτηση του Ισπανού προπονητή. Τι είπε ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών στου Ρέντη και ποιος… πανηγυρίζει για την αλλαγή στον πάγκο.

 



Ολυμπιακός: Καταιγισμός… εξελίξεων στον Ολυμπιακό μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη (2-2) καθώς ήρθε η παραίτηση του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και έγινε γνωστό πώς κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ζοσέ Ανιγκό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης  Ρέντη για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, έδειξε πώς είναι δίπλα τους ενώ τα είπε και με τον Μίτσελ αλλά και με τον Ανιγκό για τη συνέχεια της σεζόν.

Ούτως ή άλλως ο Ανιγκό είναι αυτός που κοουτσάρει την ομάδα στα επόμενα ματς, οπότε ήταν λογικό να συζητήσουν οι δύο άνδρες.

Ο Ανιγκό επαναφέρει στη δράση τον Σισέ!

Όλα δείχνουν πως επιστρέφει ξανά στο ροτέισον του Ολυμπιακό ο Σισέ, μιας και ο Ζοσέ Ανιγκό ετοιμάζεται να τον ρίξει ξανά στη μάχη, στο ντέρμπι της Τετάρτης (5/4), με τον ΠΑΟΚ, με δεδομένο, αφενός ότι ο Μπα είναι τραυματίας και αφετέρου το σοκαριστικά κακό παιχνίδι του Ρέτσου.

Ο Σισέ, όπως και να έχει, είναι πάλι στα πλάνα του Ολυμπιακού, κάτι, φυσικά, που δεν ίσχυε επί Μίτσελ. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει να παίξει από τις 29 Ιανουαρίου και το ματς με τον ΟΦΗ, που είχε λήξει 2-1 για τον Ολυμπιακό.

  Από τι θα φανεί πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσιάλ - "Δικαιολογίες του Πιζάρο"

Aξίζει να σημειωθεί πάντως προπονήθηκε κανονικά ο Χάμες Ροντρίγκες και αύριο (4/4) θα περάσει το τελευταίο τεστ ενόψει ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινάει η… εκκαθάριση στον Ολυμπιακό – Ο επόμενος που φεύγει μετά τον Μίτσελ – Τελειωμένη απόφαση!

 
 

Διαβάστε επίσης: