Αυτό το πρόβλημα στον ΠΑΟ έφερε τη γκέλα με Βόλο – Τι πρέπει να κάνουν άμεσα οι Πράσινοι (Audio)


Αυτό το πρόβλημα στον ΠΑΟ έφερε τη γκέλα με Βόλο – Τι πρέπει να κάνουν άμεσα οι Πράσινοι (Audio)


Διαφ.

Το Τριφύλλι έχασε έδαφος στη μάχη για τον τίτλο μιας και αναδείχθηκε ισόπαλο με την ομάδα της Μαγνησίας και πλέον άπαντες στο Πράσινο στρατόπεδο να δείξουν αντίδραση ενόψει της συνέχειας.



Τάσος Νικολογιάννης: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία της ομάδας με τον Βόλο για την 2η αγωνιστική των play off μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα όταν οι παίκτες που έχουν βαριά συμβόλαια δεν αποδίδουν στα κρίσιμα.

«Δεν υπάρχει δικαιολογία. Είναι μεγαλύτερη “αυτοκτονία” και από τις ισοπαλίες με Ιωνικό και ΟΦΗ. Υπάρχει πρόβλημα όταν οι παίκτες που έχουν βαριά συμβόλαια δεν αποδίδουν στα κρίσιμα. Πλέον για να έχει πιθανότητες θα πρέπει να κάνει δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα από την αρχή της χρονιάς ο Γιοβάνοβιτς δεν έκανε κουβέντα για πρωτάθλημα αλλά με βάση την πορεία αν χαθεί θα είναι μεγάλη αποτυχία. Λογικά θα πάει με με Βαγιαννίδη κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός. Αύριο θα κριθεί η κατάσταση του Κώτσιρα που είχε ένα τράβηγμα στη γάμπα», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ένα και ίδιο σε όλα τα ματς – “Εμπόδιο” ο Μπερνάρ, απογοήτευση ο Σπόραρ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: