"Καρφιά" Ντέμη για Ολυμπιακό λόγω Μίτσελ – "Λάθος από την αρχή" – Ατάκα… φωτιά για τη συνέχεια (vid)


“Καρφιά” Ντέμη για Ολυμπιακό λόγω Μίτσελ – “Λάθος από την αρχή” – Ατάκα… φωτιά για τη συνέχεια (vid)


Διαφ.

Θέση για την αποχώρηση του Ισπανού τεχνικού από τον Ερυθρόλευκο πάγκο πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στην εκπομπή της NOVA, Monday FC, αλλά και στην αρχική επιλογή των Πειραιωτών να δώσουν τα… κλειδιά στον Μίτσελ.



Ντέμης Νικολαΐδης: Για την αποχώρηση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στην εκπομπή της NOVA, Monday FC, όπου ανέφερε πως από την αρχή ήταν λάθος η επιλογή του Ισπανού για τον πάγκο της ομάδας, ενώ σημείωσε ότι δεν πέρασε την αγωνιστική ταυτότητά του στους Πειραιώτες.

Ισχυρή προσωπικότητα, ωραίος τύπος, αλλά αγωνιστική ταυτότητα δεν είδα στον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα του Ολυμπιακού πάντα υπήρχαν στην άμυνα. Δεν ήταν καλή επιλογή η πρόσληψη Μίτσελ“, ήταν τα λόγια του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε πως “όταν αλλάζει προπονητές ο Ολυμπιακός, χάνει το πρωτάθλημα”, ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο ρόλο που θα έχει ο διάδοχος του Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι του “φαίνεται απίθανο ένας προπονητής να συμμαζέψει τώρα την ομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ένα και ίδιο σε όλα τα ματς – “Εμπόδιο” ο Μπερνάρ, απογοήτευση ο Σπόραρ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: