Τα μοναδικά ερωτηματικά για Τερζή εν όψει Παναθηναϊκού – Οι θέσεις πίσω από τον Καμαρά (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα μοναδικά ερωτηματικά για Τερζή εν όψει Παναθηναϊκού – Οι θέσεις πίσω από τον Καμαρά (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Τα τελευταία νέα στον Άρη εν όψει της αυριανής (5/4, 19:30) σπουδαίας αναμέτρησης κόντρα στο Τριφύλλι.



Για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την ενδεκάδα του Άρη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των playoffs και για τα ερωτηματικά που υπάρχουν στην μεσοεπιθετική γραμμή, μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Κίτρινων μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, ανέφερε πως οι οχτώ από τις 11 θέσεις είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καλυμμένες και οι μόνες σκέψεις υπάρχουν για τους παίκτες πίσω από τον σέντερ φορ.

Αρχικά, τόνισε πως ο Σιαμπάνης έχει το προβάδισμα αντί του Κουέστα και φαίνεται πως θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και απέναντι στους Πράσινους όπου θα είναι το τέταρτο σερί παιχνίδι που θα αγωνιστεί ως βασικός. Μπράμπτες και Φαμπιάνο είναι αμετακίνητοι, ενώ ο ρεπόρτερ του Άρη ανέφερε πως στα πλάγια της άμυνας θα αγωνιστούν οι Οντουμπάζο και Μαζικού που πήραν ανάσες με τον Ολυμπιακό .

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Βλαντιμίρ Νταρίντα και Ετέμπο και ο Αμπουμπακάρ Καμάρα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά την ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο Φάληρο. Έτσι, οι τρεις θέσεις που παραμένουν ερωτηματικά είναι των μεσοεπιθετικών όπου υποψηφιότητα βάζουν δυνατά και οι Καμάτσο Ιτούρμπε εκτός των Χριστοδουλόπουλου, Ματεό Γκαρσία και Πάλμα.

  100.000 προπονητές! Πάρε μέρος και εσύ στο Euroleague Fantasy Challenge

Όπως ανέφερε, η παρουσία των Καμάτσο και Ιτούρμπε απέναντι στον Ολυμπιακό τους έδωσε «βαθμούς» σε συνδυασμό και με την βελτίωση που δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Παραγουανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βράζουν” στον Άρη για τον διαιτητή με ΠΑΟ: “Πάλι τα μαγικά τους Μπαλτάκος, Μπένετ – Αδειάστε μας τη γωνιά”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: