ESPN και Marca αποθεώνουν Τούμπα και ΠΑΟΚτσήδες! Τρελό φεστιβάλ με ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)


ESPN και Marca αποθεώνουν Τούμπα και ΠΑΟΚτσήδες! Τρελό φεστιβάλ με ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από τους οπαδούς, που είναι από τους πιο παθιασμένους και δυναμικούς στον κόσμο του ποδοσφαίρου», αναφέρουν μεταξύ άλλων.



Την Τούμπα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αποθεώνουν ESPN και Marca στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Η ατμόσφαιρα με τα καπνογόνα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έκανε για ακόμη μία φορά το γύρο του διαδικτύου. Για φεστιβάλ… πυροτεχνημάτων, κάνει λόγο η «Marca» που φιλοξενεί βίντεο από το γήπεδο των Θεσσαλονικιών.

«Περισσότερο για… φεστιβάλ πυροτεχνημάτων, παρά για ποδοσφαιρικό παιχνίδι έμοιαζε η Τούμπα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από τους οπαδούς, που είναι από τους πιο παθιασμένους και δυναμικούς στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Αυτό φάνηκε και στις εξέδρες της Τούμπας, στο πρόσφατο κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Το  ESPN σημειώνει πως πρόκειται για αληθινή ατμόσφαιρα από ντέρμπι, κάνοντας ειδική μνεία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την εντυπωσιακή υποδοχή που επιφύλαξαν: «Μία τρέλα!», αναφεέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση του ESPN στο Twitter.

  Έσκασε τώρα - Νέος προπονητής σε ομάδα Super League

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter του ESPN! Δείτε όμως και το βίντεο των καναλιών της Novasports που μας δίνει μία πανοραμική άποψη του σόου των ΠΑΟΚτσήδων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: