"Φέρνει νέο και φιλόδοξο προπονητή ο Ολυμπιακός – Θέλαμε κι εμείς Ανιγκό – Τα καλύτερα για Συλαϊδόπουλο"


“Φέρνει νέο και φιλόδοξο προπονητή ο Ολυμπιακός – Θέλαμε κι εμείς Ανιγκό – Τα καλύτερα για Συλαϊδόπουλο”


Διαφ.

Γιατί οι Πειραιώτες κατέληξαν στην επιλογή του Γάλλου και πόσο δύσκολο είναι από στέλεχος της διοίκησης να επιστρέψει ξανά στους πάγκους; Το Sportdog.gr ζήτησε την άποψη του Αντώνη Μανίκα που είχε συνεργαστεί μαζί του στον Πανιώνιο.



Ολυμπιακός – Ζοσέ Ανιγκό: Στη θεση τού προπονητή θα βρεθεί, τουλάχιστον για το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής, ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Μανίκα, παλαίμαχο άσο τού Πανιωνιου που είχε συνυπάρξει με τον Ανιγκό στους Κυανέρυθρους (ως προπονητής ο Ανιγκό, ως επικεφαλής τού τμήματος σκάουτινγκ ο Μανίκας), προκειμένου να μας μεταφέρει πληροφορίες και εμπειρίες από τη θητεία του με τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού.

“Καλή ενδιάμεση λύση ο Ανιγκό – Για αυτό είναι δύσκολο να βρει τώρα προπονητή ο Ολυμπιακός – Θέμα επιλογών παρά προπονήσεων”

“Ποδοσφαιράνθρωπος είναι, γνώστης των καταστάσεων του Ολυμπιακού είναι, μια καλή ενδιάμεση λύση, ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις. Επειδή είναι και η εποχή δύσκολη μέχρι να βρεθεί προπονητής, είναι καλή και έμπειρη λύση, έχει παραστάσεις”, ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο Α. Μανίκας.

Το γεγονός ότι λείπει από τους πάγκους για καιρό, είναι πρόβλημα;

  Δεν τον πήρε ο ΠΑΟΚ - Ενδιαφέρον από Αγγλία και... Μαρινάκη

“Λείπει όντως για καιρό από τους πάγκους, αλλά το πόστο τεχνικού διευθυντή και του προπονητή είναι κοντά. Και δε νομίζω ότι είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι κι αλλιώς η θητεία του ως προπονητής. Αυτή την εποχή, άλλωστε, εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, είναι θέμα επιλογών παρά προπονήσεων. Έχει και το γκρουπ άλλωστε, και μπορούν να πάνε καλά γιατί δεν έχει ρίσκο η επιλογή του”.

“Τα καλύτερα για Συλαϊδόπουλο – Αυτόν τον προπονητή θα ψάξει ο Ολυμπιακός – Δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές”

Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Συλαϊδόπουλο;

“Τον ξέρω από όταν ξεκινήσει, από την Κω όταν είχε έρθει. Είναι παιδί με γνώσεις, νέος φιλόδοξος και είχα ακούσει καλά λόγια όταν ήταν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού”.

Θα μπορούσε ο Ανιγκό να αποτελέσει μόνιμη λύση για τον Ολυμπιακό;

“Παραστάσεις έχει και σίγουρα μπορεί να μείνει για κάποιο διάστημα, αλλά ο Ολυμπιακός θα ψάξει άλλων προδιαγραφών προπονητή, πιο νέο και φιλόδοξο. Αλλά είναι καλή λύση για τώρα”.

 

  Μεγάλοι μπελάδες για Μπεν Γεντέρ - "Προσπάθησες να αυνανιστείς μπροστά της"

Πώς περιμένετε να παίζει στον Ολυμπιακό;

“Δεν είναι για μεγάλες αλλαγές τώρα η ομάδα. Σίγουρα θα έχει κάποιες σκέψεις, αλλά είναι άλλη η εποχή που ήταν στον Πανιώνιο και τον έβλεπα, μια ομάδα που ήθελε να αποφύγει τον υποβιβασμό, κι άλλη τώρα στον Ολυμπιακό”.

ΤΙ θέλετε να προσθέσουμε πριν κλείσουμε;

“Θέλω να πω ότι η συνεργασία μας ήταν καλή, είναι σοβαρός, επικοινωνιακός, κάποια στιγμή τον είχαμε σκεφτεί και για τον πάγκο του Απόλλωνα, κάποιο διάστημα που δεν ήταν στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν είχε προχωρήσει”.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Μίτσελ – Προσπάθεια να τον μεταπείσουν – Επέστρεψε κι άλλος εκτός του Σισέ 

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: