Νικολακόπουλος: "Η πιθανή πρώτη 11άδα του Ανιγκό" (Audio)


Νικολακόπουλος: "Η πιθανή πρώτη 11άδα του Ανιγκό" (Audio)


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι παίζουν ντέρμπι… φωτιά κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά με τον Γάλλο τεχνικό για πρώτη φορά στον πάγκο τους και τον έμπειρο ρεπόρτερ να κάνει εκτίμηση για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.



Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος τονίζοντας ότι η ανάληψη καθηκόντων από τον Ζοζέ Ανιγκό κάνει την 11αδα της ομάδας μεγάλο ερωτηματικό λέγοντας ότι στο κέντρο το πιθανότερο αν ξεκινήσει ο Εμβιλά, που δεν είναι απόλυτα καλά, δίπλα του να είναι ένας εκ των Κασάμι-Σαμασέκου.

Η πιθανότερη 11άδα, όπως ανέφερε, είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Φορτούνης, Μπιέλ, Μπακαμπού, αλλά και Μασούρας ως πιθανότερος αντικαταστάτης του Σέρχιο Κανός.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι ο Σισέ διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ αντί του Ντόι, με τον Ανιγκό να περιμένει μέχρι τέλους να δει την κατάσταση του Μπα, που μπήκε στην αποστολή αλλά δύσκολα θα παίξει, ενώ εκτός έμειναν όπως ήταν λογικό οι Ρέτσος, Ανδρούτσος και Μπουτούτσι.

  Ανακοίνωση Θύρας 13 για Αταμάν και όσα έγιναν στην Κύπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε απαντήσεις ο Αταμάν – Τι ισχύει για τα δημοσιεύματα περί ραντεβού με Γιαννακόπουλο


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: