"Κόλπο γκρόσο" από Σίτι με τεράστιο ταλέντο – Άφησε στα… κρύα του λουτρού Τσέλσι και Μπάγερν!

Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από τη Σίτι έκανε ένα εντυπωσιακό κόλπο γκρόσο και άφησε τους αντιπάλους του από Τσέλσι και Μπάγερν στα κρύα του λουτρού.

Κόλπο γκρόσο από Σίτι με τεράστιο ταλέντο – Άφησε στα… κρύα του λουτρού Τσέλσι και Μπάγερν!


Διαφ.

Το κόστος της μεταγραφής του αναμένεται να ξεπεράσει τα δέκα εκατ. ευρώ.



Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε το νέο μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου της Κροατίας, Λούκα Βούσκοβιτς, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να είναι στο τελικό στάδιο των επαφών για την απόκτηση του.

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Χάιντουκ, είναι ήδη μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του αθλήματος ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202304/w05-91954w20143218lukavuskovic.jpg

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ η Σίτι κέρδισε τη μάχη για τα δικαιώματα του, καθώς Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου είχαν ενδιαφερθεί επίσης για την απόκτηση του. Το κόστος της μεταγραφής του αναμένεται να ξεπεράσει τα δέκα εκατ. ευρώ.

  Γρήγορα γκολ από Λεβερκούζεν και Μπενφίκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βούσκοβιτς είχε υπογράψει πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τη Χάιντουκ έως το καλοκαίρι του 2026 και αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα του Σπλιτ και την επόμενη σεζόν και να ενταχθεί στους πολίτες τον Ιανουάριο του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάμε για τεράστια έκπληξη – Θα είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Γκουαρδιόλα στη Σίτι; – Είχε ακουστεί για ΑΕΚ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: