Έξαλλος ο Μπέος πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ – Σκάει νέα μεγάλη πώληση, "οργίασε" στη Λεωφόρο!

Ο Μπέος ήταν εξοργισμένος πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Νέα μεγάλη πώληση στη Λεωφόρο.

Έξαλλος ο Μπέος πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ – Σκάει νέα μεγάλη πώληση, οργίασε στη Λεωφόρο!


Διαφ.

Ο ιδιοκτήτης του Βόλου εμφανίζεται πολύ ενοχλημένος με όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσειςε του.
 



Παναθηναϊκός- Βόλος: Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, στη Λεωφόρο, έχει αρχειοθετηθεί ήση στο χρονοντούλαπο της ποδοσφαιρικής Ιστορίας, παρόλα αυτά έχουν ενδιαφέρον μερικά μικρά και μεγαλύτερα πραγματάκια από την γκέλα του Παναθηναϊκού.

Γιατί οι περισσότεροι περίμεναν ότι ο Βόλος θα χάσει με μεγάλο σκορ στη Λεωφόρο, προφανώς ενθυμούμενοι όσα είχαν γίνει πρόσφατα στο Πανθεσσαλονικό, αλλά η αλήθεια ήταν μακριά. Όχι γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο κακός – Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έβγαλε μάτια. Αλλά γιατί η ομάδα του Μπέου εκτός έδρας είναι πολύ επικίνδυνη.

 Φυσικά, για να πάρουν το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι έπρεπε στις καθυστερήσεις ο Κλέιμαν να βγάλει το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής. Και αυτό έκανε.

Κι από εδώ εκκινούν τα δύο διαφορετικά θέματα που μάθαμε από τον Βόλο: Αρχικά ο Κλέιμαν (για τον οποίο διαβάσατε και στο χθεσινό θέμα του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr) και τι γίνεται μe το μέλλον του και, στη συνέχεια, τα νεύρα του Αχιλλέα Μπέου με τη διαιτησία.

  Αντίστροφη μέτρηση για Φονσέκα στη Μίλαν – Οι τέσσερις προπονητές στη λίστα
 

 

Διαβάστε επίσης: