Αυτό έφερε τη νίκη κόντρα στον Άρη σύμφωνα με Γιοβάνοβιτς – "Κάνουμε πρωταθλητισμό" (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτό έφερε τη νίκη κόντρα στον Άρη σύμφωνα με Γιοβάνοβιτς – “Κάνουμε πρωταθλητισμό” (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Οι Πράσινοι κατάφεραν και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στους Κίτρινους με τον Σέρβο τεχνικό να στέκεται στις δηλώσεις του στην εμφάνιση του δεύτερου μέρους, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει υψηλούς στόχους.



Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Άρη, κάτι που τελικά έφερε και το πολύ σημαντικό διπλό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός των Πράσινων, ενώ παράλληλα τόνισε για ακόμα μια φορά πως το Τριφύλλι κάνει πρωταθλητισμό και έχει υψηλούς στόχους.

«Νομίζω πως το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό παιχνίδι από εμάς. Το πρώτο μέρος και από τους δύο ήταν μέτριο. Στην επανάληψη κάναμε φάσεις και απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα πήραμε τη νίκη.

Η νίκη αυτή ήταν μεγάλη υπόθεση για εμάς. Δύσκολα θα περάσουν οι ομάδες στο Χαριλάου και τη θέλαμε εν όψει συνέχειας. Για κάθε σέντερ φορ είναι σημαντικό και χρειάζεται να σκοράρει. Αυτό για την ψυχολογία δεν παίζει ρόλο τόσο, κάνουμε πρωταθλητισμό, έχουμε υψηλούς στόχους. Ήταν αποτυχία το αποτέλεσμα με τον Βόλο, αλλά όπως και στις νίκες έτσι και στα κακά αποτελέσματα πρέπει να συνεχίζουμε», είπε ο Σέρβος τεχνικός.

«Νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια γιατί ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ξέραμε ότι δεν θα μας παρουσιάζονταν πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με προσπάθεια των δύο ομάδων να μην δώσουν χώρους στο αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκαν όλα όπου ανεβάσαμε τις γραμμές, ασκήσαμε πίεση στον Άρη ο οποίος δεν ήταν απειλητικός και σε συνδυασμό με τον έλεγχο του ρυθμού αλλά και τη δημιουργία προϋποθέσεων, το κερδίσαμε. Δεν ήταν εύκολη νίκη αλλά πιστεύω ότι ήταν απόλυτα δίκαιη», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού αρχικά στην συνέντευξη Τύπου.

  Χάος στη Ρόμα - Οπαδοί πήραν στο κυνήγι τον Πελεγκρίνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα του μετά την ισοπαλία με τον Βόλο αλλά και την εκτίμηση ότι είναι σε κρίση αν και απέδειξε το αντίθετο με τη νίκη επί του Άρη: «Σε αυτό βοηθάτε κι εσείς λίγο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ένα κακό αποτέλεσμα φέρνει γκρίνια, άλλα πράγματα ένα καλό. Πριν από τρεις μέρες είχαμε ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για τους στόχους που έχουμε. Όλες οι ομάδες παλεύουν για το Πρωτάθλημα. Δε νομίζω ότι οι ομάδες περνάνε κρίσεις λόγω ενός αποτελέσματος. Έχουν τεράστια σημασία τα παιχνίδια γιατί έχουν μείνει μόλις επτά. Λογικά αυξάνεται η πίεση αλλά είμαστε εδώ γιατί έχουμε μια σταθερότητα σαν ομάδα σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα της χρονιάς. Υπάρχουν στιγμές και μέρες που δεν θα πάρεις αποτέλεσμα και άλλες θα το πετύχεις. Είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα, ΜΕ μεγάλο ενδιαφέρον και η λέξη κρίση νομίζω ότι δεν ταιριάζει στην κάθε ομάδα που συμμετέχει στα play-offs»

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: «Εμείς δεν ζούμε από τα αποτελέσματα των άλλων και ούτε θα το κάνουμε. Θα στηριχθούμε στον εαυτό μας και στα δικά μας αποτελέσματα και όπου μας βγάλει», είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

  “Πέρασε τα ιατρικά ο Μαρσιάλ - Πάει για τις υπογραφές”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό τίτλου μες στον Άρη για τον… καρυδάτο Παναθηναϊκό – Λύτρωση Σπόραρ! (vid)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: