Φοβερές ατάκες Σπόραρ – "Δεν κοιμήθηκα μετά τον Βόλο – Με αντάμειψε το ποδόσφαιρο" (ΒΙΝΤΕΟ)


Φοβερές ατάκες Σπόραρ – “Δεν κοιμήθηκα μετά τον Βόλο – Με αντάμειψε το ποδόσφαιρο” (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Πολύ ευχαριστημένος με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού, αναφέροντας πως μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στον Βόλο δεν κοιμήθηκε.



Αντράζ Σπόραρ: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη κόντρα στον Άρη, με δικό του γκολ, με τον ίδιο να τονίζει ότι το ποδόσφαιρο τον αντάμειψε με το τέρμα που πέτυχε, αποκαλύπτοντας ότι μετά τον αγώνα με τον Βόλο και το χαμένο πέναλτι δεν κοιμήθηκε.

Για το ματς: «Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο που έχασα το πέναλτι ήθελα το γκολ και τη νίκη. Τη θέλαμε όλοι. Μας πηγαίνει στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για το ότι το γκολ που πέτυχε τον ανέβασε ψυχολογικά: «Ήδη απαντήσατε. Όταν χάνεις πέναλτι, στο τελευταίο λεπτό μπροστά στους οπαδούς σου είναι οδυνηρό. Γύρισα σπίτι και δεν κοιμήθηκα το βράδυ. Μετά το πρωί ξύπνησα και επικεντρώθηκα σε αυτό το ματς. Χάρηκα που μπόρεσα να σημειώσω το γκολ. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή είναι αρνητικά, κάποια στιγμή είναι θετικά. Σήμερα το ποδόσφαιρο με αντάμειψε», είπε ο Αντράζ Σπόραρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα αποδυτήρια παραιτήθηκε ο Μίτσελ – Σκάουτινγκ στον… νέο Μαρτίνς – Στη λίστα και Έλληνας κόουτς!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: