Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου μετά από την ήττα από Ολυμπιακό – Αυτό έφερε την ήττα – Ατάκες για Πασχαλάκη


Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου μετά από την ήττα από Ολυμπιακό – Αυτό έφερε την ήττα – Ατάκες για Πασχαλάκη


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε κόντρα στους Ερυθρόλευκους γνώρισε την ήττα με 3-1 στο Φάληρο, με τον Ρουμάνο τεχνικό στις δηλώσεις του να στέκεται στο γεγονός ότι και τρία τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του ήταν από δικά τους λάθη.



Ραζβάν Λουτσέσκου: Στο γεγονός ότι και τρία γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ ήρθαν από λάθη των παικτών του στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως πως η ομάδα του έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά το 1-0 και να γυρίσει καλύτερα τη μπάλα.

Η εξήγηση είναι απλή. Όταν είσαι μπροστά με 1-0 πρέπει να ελέγχεις τον ρυθμό, με την ίδια συγκέντρωση και να αποφύγεις τα εύκολα λάθη. Μετά από εύκολα δικά μας λάθη επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να μας βάλει τρία γκολ. Μετά το 1-0 το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε έτσι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά ο Πασχαλάκης έκανε δύο φανταστικές επεμβάσεις και εν συνεχεία κάναμε εύκολα λάθη“.

Όταν μιλάτε για λάθη αναφέρεστε στο γκολ της ισοφάρισης και στο λάθος που έγινε στην επίθεση;

  Αποκλειστικό βίντεο από το "πράσινο" παλάτι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (Vid)

Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός και με το 1-0 έπρεπε να έχουμε καλύτερη διαχείρηση, να γυρίσουμε τη μπάλα. Να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να γίνει επικίνδυνος στις μεταβάσεις“, είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα αποδυτήρια παραιτήθηκε ο Μίτσελ – Σκάουτινγκ στον… νέο Μαρτίνς – Στη λίστα και Έλληνας κόουτς!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: