Ατάκα… φωτιά Νικολογιάννη – "Ανησυχητικό ότι έχει φάει ήδη δύο πιστολιές ο Παναθηναϊκός" (ηχητικό)


Ατάκα… φωτιά Νικολογιάννη – “Ανησυχητικό ότι έχει φάει ήδη δύο πιστολιές ο Παναθηναϊκός” (ηχητικό)


Διαφ.

Στο κομμάτι της διαιτησίας και των λαθών που έχουν γίνει εις βάρος των Πρασίνων στάθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς που έφερε τη νίκη κόντρα στον Άρη.



Παναθηναϊκός: Για τα σημαντικά λάθη που έχουν γίνει για δεύτερο σερί παιχνίδι των Πράσινων κατά τη διάρκεια των play off στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι είναι μια πολύ ανησυχητική εξέλιξη ενόψει τις συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Μια ο Νταμπάνοβιτς, μια ο Μπόγκναρ, δεν πάει καλά η διαιτησία για τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ. Είναι ανησυχητικό για μένα ότι έχει φάει δύο πιστολιές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έτσι το βλέπω εγώ. Χθες δεν του στοίχισε, παρότι δεν έπαιξε με δέκα παίκτες ο Άρης, από νωρίς, αλλά την πρώτη αγωνιστική έχασε δύο βαθμούς, όταν δεν αποβλήθηκε ο Άμραμπατ και ο Χατζισαφί. Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε, μετά την γκέλα με τον Βόλο, έχοντας δύο πρόσωπα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε μετά από μια γκέλα και πάει σε ένα ματς που είναι επίσης τελικός», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, ενώ στο συγκεκριμένο ματς περίμενε ότι ο Άρης θα είναι πιεστικός και καλός δημιουργικά, κάτι που έκανε τον Γιοβάνοβιτς να προσαρμόσει διαφορετικά την ενδεκάδα του, με τον ίδιο να σημειώνει την επιρροή που είχε ο Σπόραρ στο παιχνίδι της ομάδας.

  Εκτόξευση Ηλιόπουλου για νταμπλ- "Φαντάσματα" με Μελισσανίδη - Δέστε ζώνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Καρφάρα” Αλαφούζου στον Βοτανικό: “Διαφθορά στο ποδόσφαιρο – Πώς να μην είμαι απογοητευμένος;” – “Φωτιές” για κυβέρνηση!

 

Διαβάστε επίσης: