"Τρελάθηκαν" στο Μεξικό με Πινέδα – Απίστευτη αποθέωση για το γκολ κόντρα στον Βόλο


“Τρελάθηκαν” στο Μεξικό με Πινέδα – Απίστευτη αποθέωση για το γκολ κόντρα στον Βόλο


Διαφ.

Στενή παρακολούθηση για τον Μεξικάνο μέσο της ΑΕΚ στην πατρίδα του και μάλιστα μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Βόλο προχώρησαν σε απίστευτη αποθέωση.



ΑΕΚ: Πολύ στενά παρακολουθούν στο Μεξικό την πορεία του Ορμπελίν Πινέδα στην Ένωση και κάθε φορά που βρίσκει δίχτυα οι αναφορές είναι εκτενείς, κάτι που έγινε και μετά το γκολ του κόντρα στον Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα tudn.com σημειώνει ότι ο Πινέδα συνεχίζει την εξαιρετική του σεζόν στην Ελλάδα και πως έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, μετρώντας έως τώρα 33 συμμετοχές, 9 γκολ και τρεις ασίστ.

Παράλληλα το foxsports.com.mx αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Όρμπε, ο Μεξικανός επιθετικός σκόραρε ξανά με την ΑΕΚ. Ο Ορμπελίν Πινέδα εξακολουθεί να είναι καυτός στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, καθώς πλέον έλαμψε με ένα υπέροχο γκολ κόντρα στον Βόλο.

Αξιοσημείωτη είναι η σεζόν που διανύει ο Ορμπελίν Πινέδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ο Μεξικανός δεν γίνεται μόνο ένα από τα είδωλα της ΑΕΚ, αλλά και ο «γκολάνθρωπος» της, αφού ο Μαγκίτο σημείωσε ένα υπέροχο γκολ απέναντι στον Βόλο», ενώ η mundodeportivo σημειώνει ότι ο Πινέδα σκοράρει και οδεύει προς την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η πιάτσα – Αυτόν τον προπονητή στέλνουν στον Ολυμπιακό – “Καψούρα” Μαρινάκη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: