«Κλειδώνει» την πρωτιά με το 1.65 ο Ολυμπιακός


«Κλειδώνει» την πρωτιά με το 1.65 ο Ολυμπιακός


Διαφ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στη «Χάλα Πιονίρ», έχοντας ως στόχο τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά στην Ευρωλίγκα.



Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Ερυθρό Αστέρα στη «Χάλα Πιονίρ» (6/4, 20:00, NovaSports Prime) για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, γνωρίζοντας πως σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει την πρωτιά.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μία παραπάνω νίκη από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, τις οποίες βάζει από κάτω σε περίπτωση ισοβαθμίας. Επομένως, ένα θετικό αποτέλεσμα ή μία ήττα των ανταγωνιστών του θα αρκέσει για να της δώσει την πρώτη θέση.

Ο Ερυθρός Αστέρας, από την άλλη, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες με Μπασκόνια, Βαλένθια και Βιλερμπάν, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική αποκλείστηκε και μαθηματικά, επομένως βαθμολογικά δεν έχει κάποιο κίνητρο. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έχει δείξει ποτέ εικόνα παραίτησης, επομένως πιθανότατα θα φανεί ανταγωνιστική, ειδικά στην «καυτή» έδρα της. Μάλιστα, η σέρβικη ομάδα στον πρώτο γύρο είχε νικήσει στο ΣΕΦ με σκορ 90-86, έχοντας σε απίστευτη μέρα τότε τον Λούκα Βιλντόζα.

Τι λένε οι μπουκ

  Το παίρνει απόφαση ο Μεντιλίμπαρ - Τι θα κάνει με Άρη

Όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και για αυτό προσφέρεται στο 1.65, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας δίνεται στο 2.35. Όπως καταλαβαίνετε ο Ολυμπιακός έχει το κίνητρο κόντρα στον αδιάφορο Ερυθρό, οπότε αξίζει το ποντάρισμα σε αυτή την απόδοση.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: