Το γύρισε ο Λουτσέσκου! Άλλαξε τακτική ο Ρουμάνος – Τί είπε στα αποδυτήρια μετά το ναυάγιο στο Καραϊσκάκη;

Ο Λουτσέσκου άλλαξε τακτική! Ποια ήταν η δήλωσή του στα αποδυτήρια μετά την αποτυχία στο Καραϊσκάκη;

Το γύρισε ο Λουτσέσκου! Άλλαξε τακτική ο Ρουμάνος – Τί είπε στα αποδυτήρια μετά το ναυάγιο στο Καραϊσκάκη;


Διαφ.

Δυσφορία και τριγμούς προκαλεί η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Γιατί ο προπονητής άλλαξε πρακτικές;



Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, μέσα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στο Καραϊσκάκη σε ένα ματς do or die εναντίον του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε και αυτός τα… ψυχολογικά του, αφού προερχόταν από την αυτοκτονική ισοπαλία με τον Άρη, η οποία οδήγησε στην παραίτηση Μίτσελ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο 22’ με τον Μπράντον Τόμας. Θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να καθαρίσει το παιχνίδι, πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη.

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202304/loutseskou56392.jpg

Ωστόσο, έπεσε πάνω στον παράγοντα Πασχαλάκη. Ο πρώην τερματοφύλακας των ασπρόμαυρων με κορυφαίες επεμβάσεις κράτησε το σκορ και βοήθησε τους ερυθρόλευκους να γυρίσουν το παιχνίδι. Ο Μπακαμπού ισοφάρισε στο 59’, ο Μασούρας μπήκε φτιαγμένος και έδωσε το προβάδισμα στο 78’ και ο Ελ Αραμπί με το ψυχρό αίμα του εκτελεστή, με πέναλτι στο 87, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Όπως είναι φυσικό μεγάλο μερίδιο ευθύνης και πίεσης έχει ο Λουτσέσκου. Σε σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Metrosport, υποστηρίζεται ότι υπάρχει αλλαγή πλεύσης από πλευράς Ρουμάνου. Συγκεκριμένα άλλαξε τις πρακτικές που ακολουθεί, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα που προκαλεί δυσφορία και τριγμούς.

  Βόμβα Μαριάνοβιτς πυροδοτεί η Φενέρμπαχτσε!

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως έγινε κουβέντα στα αποδυτήρια, που σημαίνει, ότι ο Λουτσέσκου με τον έντονο χαρακτήρα του τα είπε έξω από τα δόντια, μετά το ναυάγιο στο Φάληρο.

Πάντως ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως η ομάδα του έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά το 1-0 και να γυρίσει καλύτερα τη μπάλα, αντ αυτού έκανε εύκολα λάθη που έδωσαν τη νίκη στον αντίπαλο. Παρόλα αυτά άπλωσε πέπλο προστασίας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές επισημαίνοντας πως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα ωριμάσουν και ότι αποτελούν το μέλλον της ομάδας.

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202304/razban-loytseskoy-0.jpg


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: