Ατάκα… φωτιά από πρώην διαιτητή – "Πέναλτι το χέρι του Γαλανόπουλου" – Τι είπε για τις κόκκινες στο Βικελίδης


Ατάκα… φωτιά από πρώην διαιτητή – “Πέναλτι το χέρι του Γαλανόπουλου” – Τι είπε για τις κόκκινες στο Βικελίδης


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διαιτητής όπου και αναφέρθηκε για τις φάσεις που σήκωσαν αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της τρίτης αγωνιστικής των play off της Super League.



Γιάννης Σταυρίδης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ρέφερι μιλώντας για τις διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν στα χθεσινά παιχνίδια, εστιάζοντας στις κόκκινες κάρτες που δόθηκαν αλλά και σε αυτές που…δεν δόθηκαν.

«Το χέρι του Γαλανόπουλου στην αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ,  δεν είναι στη φυσική του θέση, άρα ήταν πέναλτι και κίτρινη κάρτα, κάτι το οποίο δεν σφύριξε ο διαιτητής. Από την στιγμή που είναι προέκταση του σώματος, μεγαλώνει το εμβαδόν του και είναι μέσα στη περιοχή είναι ξεκάθαρο πέναλτι. Αντίστοιχη περίπτωση είναι και το πέναλτι που έγινε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Εκεί χρησιμοποιήθηκε το VAR και δόθηκε κανονικά το πέναλτι.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι βαρίστες δεν βοηθάνε τους διαιτητές. Εγώ αν ήμουν ο Μπένετ θα έλεγα στους βαρίστες Έλληνες να βοηθάνε περισσότερο τους διαιτητές, ώστε να φτάσουμε στο σημείο να  σφυρίζουν στα παιχνίδια Έλληνες διαιτητές».

  Θρίαμβος για Ιταλία με τρομερή ανατροπή στη Γαλλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε ένα τάκλιν που είναι απευθείας κόκκινη κάρτα στον Οντουμπάτζο. Ο διαιτητής κάνει λάθος αλλά ο βαρίστας είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει τον διαιτητή, να ακυρώσει την κίτρινη και να του δώσει κόκκινη κάρτα. Στη φάση με τον Καμαρά, αν δεν κάνω λάθος, έχει προηγηθεί ένα σπρώξιμο. Ο διαιτητής θα έπρεπε να συνετίσει και τους δύο ώστε να αποφευχθεί την κάρτα», είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας ΠΑΟ: “Στα όρια της ανικανότητας η ανεπάρκεια Μπένετ – Αλλοίωση πλέι οφ”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: