Αποκαλύψεις για τον τελικό στην Κύπρο – Πόσα εισιτήρια θα πάρουν οι δύο ομάδες – Απόφαση Αστυνομίας


Αποκαλύψεις για τον τελικό στην Κύπρο – Πόσα εισιτήρια θα πάρουν οι δύο ομάδες – Απόφαση Αστυνομίας


Διαφ.

Η απόφαση της ΕΠΟ να στείλει τον τελικό Κυπέλλου στην Κύπρο έχει κάνει… ανάστατους τους ανθρώπους της χώρας καθώς ξεκίνησαν ήδη να καταστρώνουν σχέδιο για το πως θα γίνει ο σημαντικός αγώνας στο ΓΣΠ.



ΠΑΟΚ: Η απόφαση της ΕΠΟ να πραγματοποιήσει τον τελικό κυπέλλου στην Κύπρο, όπου πιθανότατα θα παρουν μέρος ο ΠΑΟΚ και μια εκ των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει προβάδισμα με 3-0, προκαλεί πλέον ενδιαφέρον σε όλα τα κυπριακά ΜΜΕ.

Όπως μας λέει ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσιρόπουλος από το “Ράδιο Πρώτο” της Λευκωσίας: “Οι δυο ομάδες θα πάρουν πιθανότατα από 7.000 εισιτήρια, το πολύ! Εάν λάνουμε υπόψξη μας ότι το ΓΣΠ έχει χωρητοικότητα 22.000 και ότι η ΕΠΟ θα πάρει 3.000 εισιτήρια για τις ανάγκες της, βάλτε μέσα και τα εισιτήρια για την Κυπριακή ομοσπονδία, τις νεκρές ζώνες που θα καλύψουν περίπου 5.000 καθίσματα, άρα μένουν 14.000 καθίσματα για να μοιραστούν από 7.000 εισιτήρια το πάρα πολύ! Ίσως να είναι τελικά και λιγότερα, γιατί περιμένουμε και τις εισηγήσεις της Αστυνομίας της Λευκωσίας”.

Πηγή: sfina.gr

  BOMBA Οσμάν στον Παναθηναϊκό - Το ανακοίνωσε ο Γιαννακόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός και ΠΑΟ για τον… Παπαγιάννη που γυρίζει από το NBA – “Βουίζει” το ΟΑΚΑ και για Σάριτς!

 

Διαβάστε επίσης: