Έδωσε απαντήσεις ο Σερέλης – Αυτές οι αιτίες της ήττας από Άλμπα – Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ (BINTEO)

Ο Σερέλης απάντησε και αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην ήττα από την Άλμπα. Επιπλέον, αναδείχθηκε το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Έδωσε απαντήσεις ο Σερέλης – Αυτές οι αιτίες της ήττας από Άλμπα – Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ (BINTEO)


Διαφ.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα με την Άλμπα στάθηκε στους λόγους της ήττας τονίζοντας ότι το μεγάλο πρόβλημα των Πράσινων ήταν η άμυνα.



Χρήστος Σερέλης: Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στην κακή άμυνα των Πράσινων κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άλμπα, κάτι που κατά τη γνώμη του ήταν η βασική αιτία της ήττας, ενώ σημείωσε ότι με το πολύ κακό ποσοστό σε τρίποντα και τις ελάχιστες ασίστ δεν μπορεί ομάδα να κερδίσει αγώνα στη Euroleague.

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202304/serelis.jpg

Είναι ένα κακό παιχνίδι για εμάς σήμερα, γιατί χάσαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας. Με σχεδόν 90 πόντους μέσα στην έδρα μας είναι δύσκολο και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Νομίζω ότι δεχθήκαμε πολλούς πόντους σε καταστάσεις αιφνιδιασμού και δεν παίξαμε με την απαιτούμενη ενέργεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που δεχθήκαμε σχεδόν 50 πόντους.

Μόνο στην τρίτη περίοδο παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Και κάτι άλλο που θέλω να πω είναι ότι με 5/30 τρίποντα και με μόλις 10 ασίστ είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει ματς στην Euroleague και ειδικά όταν παίζεις αυτή την άμυνα. Και επιμένω ότι το μεγάλο πρόβλημα για εμάς σήμερα ήταν η άμυνα, είπε ο Χρήστος Σερέλης.

  Τον ξεφτίλισε! Τον κρέμασε από το κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος – Ρίχνει χρήμα για τις υπογραφές – Αλλάζει ο σχεδιασμός του ΠΑΟ!

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202303/serelis66613.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: