Φανατικοί "εχθροί" Ολιβέιρα εντός ΠΑΟΚ – "Βάζουν πλάτη" Λουτσέσκου, Βιεϊρίνια – Γιατί κόλλησε ο Κωνσταντέλιας


Φανατικοί “εχθροί” Ολιβέιρα εντός ΠΑΟΚ – “Βάζουν πλάτη” Λουτσέσκου, Βιεϊρίνια – Γιατί κόλλησε ο Κωνσταντέλιας


Διαφ.

Η δικαίωση Τόμας και οι διαφορές από Ολυμπιακό-ΑΕΚ! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για το νέο διετές συμβόλαιο στον Ισπανό, για τη διαφωνία που υπάρχει εντός του συλλόγου για τον Πορτογάλο επιθετικό, αλλά και για τους λόγους που… έπεσε ο νεαρός άσος!



Ο “Ευαγγελιστής” ασχολείται σήμερα με τον “δικέφαλο” του βορρά. Δηλαδή με τον Μπράντον Τόμας που έχει βγάλει τα λεφτά του και δικαίως θα ανταμειφθεί με νέο 2ετες… Με τον Ολιβέιρα που “διχάζει” με το ποσό της ανανέωσής του, έχει “συμμάχους” αλλά μπορεί και να “καεί”… Με τις ρεαλιστικές δυσκολίες στο να βρεις με 800 χιλιάρικα/1 εκατομμύριο συμβόλαιο, σέντερ φορ γκολτζή που θα είναι ανώτερος του Πορτογάλου και δεν θα πέσεις σε… κανένα Σπόραρ… Για το οικονομικό status στο κλαμπ που θα επηρεάζεται όσο… κρατάει ο πόλεμος στην Ουκρανία… Για τον Κωνσταντέλια που “σβήνει” στα play offs, δεν είναι έτοιμος ακόμη για πρωταθλητισμό και χρειάζεται διαχείριση… Και γράφει για τον “τέλος των “ψευδαισθήσεων” για τον ΠΑΟΚ, το οποίο ήρθε κάπως… σκληρά!

  Χωρίς Μασούρα-Ρέτσο ο Ολυμπιακός! Μεγάλη έκπληξη Μεντιίμπαρ με τους μικρούς

OΛΙΒΕΙΡΑ/ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΤΟΜΑΣ: είναι το ιβηρικό δίδυμο των σέντερ φορ στον φετινό ΠΑΟΚ. Με τον Ισπανό πάντως να μην είναι ο κλασικός φορ. Και οι δυο έχουν αυτό το καλοκαίρι ανανέωση συμβολαίου αφού ο δεύτερος ήρθε με μονοετές (ουσιαστικά δοκιμαστικό) συμβόλαιο. Και για τους δυο μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει την παραμονή τους. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωσή των δυο φορ του ΠΑΟΚ είναι πως πρόκειται για “ομόσταβλους” στο μεγάλο ισπανικό Γραφείο της “Promoesport”. Με την διαφορά πως ο Μπράντον Τόμας αμείβεται σχεδόν με το 1/3 των αποδοχών του Νέλσον Ολιβέιρα (420.000 ευρώ έναντι 1.200.000)!! 

 

Διαβάστε επίσης: