Τσακίρης: "Όποτε είναι η ΑΕΚ τελικό η ίδια κουβέντα, απαράδεκτο να γίνει Κύπρο" – Πώς θα παίξει με Άρη


Τσακίρης: “Όποτε είναι η ΑΕΚ τελικό η ίδια κουβέντα, απαράδεκτο να γίνει Κύπρο” – Πώς θα παίξει με Άρη


Διαφ.

Για τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα κόντρα στον Άρη, αλλά και για το θέμα με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο γνωστός ρεπόρτερ.



Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, την Κυριακή (9/4, 18:00) στην OPAP Arena, αλλά και στον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που οδεύει προς Κύπρο, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε ό, τι αφορά στο ματς με τους Θεσσαλονικείς, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πως στην Ένωση είναι «υποψιασμένοι» για το τι μπορεί να κάνουν οι αντίπαλοί τους μετά και την πρόσφατη εμφάνισή τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν να μπουν πιεστικά, ενώ αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα σε επίπεδο προσώπων.

Από εκεί και πέρα, χαρακτήρισε απαράδεκτο το να διεξαχθεί ο τελικός στην Κύπρο. «Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί όταν η ΑΕΚ είναι στον τελικό του Κυπέλλου πρέπει να κάνουμε την ίδια κουβέντα. Να αγαγνωρίσουμε την ανικανότητά μας και να πάμε σε διπλούς τελικούς», υπογράμμισε ολοκληρώνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μάχη” ΠΑΟ-Ολυμπιακού με φόντο τον… τίτλο – Να κάνει τη δουλειά με Άρη η ΑΕΚ, φαβορί εντός ο ΠΑΟΚ

 

  Θέμα στην ΕΡΤ πρωί Παρασκευής για τον Μαρσιάλ και την ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Διαβάστε επίσης: