Ο Μαρινάκης τον στήριξε, αλλά αυτός δεν αισθάνεται σίγουρος – Ατάκα με νόημα από Κούπερ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Μαρινάκης τον στήριξε, αλλά αυτός δεν αισθάνεται σίγουρος – Ατάκα με νόημα από Κούπερ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Η Φόρεστ πάει από το ένα κακό αποτέλεσμα στο άλλο και ο προπονητής της μοιάζει… μετέωρος στον πάγκο, παρά την στήριξη του ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη.



Με επίσημη τοποθέτησή του πριν μερικές ημέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξε τον Στιβ Κούπερ στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που έλεγαν ότι ο Ουαλός θα αποχωρούσε.

Παρόλα αυτά, μετά τη νέα ήττα της Νότιγχαμ με 2-0 από την Άστον Βίλα, ο προπονητής της ομάδας εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν η θέση του στον πάγκο της Φόρεστ είναι ασφαλής!

Συγκεκριμένα, ο Κούπερ ρωτήθηκε για το μέλλον του και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται και τόσο σίγουρος ότι η θέση του είναι ασφαλής, ενώ τόνισε την ανάγκη για πιο σκληρή δουλειά. «Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι η θέση μου είναι ασφαλής, δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι πολύ», είπε χαρακτηριστικά

  Ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι παίκτη πήρε ο Παναθηναϊκός

«Απλώς θέλουμε να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και να είμαστε καλύτεροι. Θα αναλύσουμε το αποψινό (σ.σ του Σαββάτου) παιχνίδι και μετά θα προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για… βόμβα ο Μαρινάκης στη Νότιγχαμ – Ποιος το φαβορί να αναλάβει αν φύγει ο Κούπερ (ΦΩΤΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: