Ζέρβας για Ολυμπιακό: "Αυτή η πιο πιθανή αντίπαλος στα πλέι οφ – Τελείωσαν τα αστεία για Βελιγράδι"!


Ζέρβας για Ολυμπιακό: “Αυτή η πιο πιθανή αντίπαλος στα πλέι οφ – Τελείωσαν τα αστεία για Βελιγράδι”!


Διαφ.

Ποια… έρχεται στο διάβα των Ερυθρόλευκων και το ηθελημένο ντεφορμάρισμα.



Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ στην Basket League και του προσεχούς αγώνα με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τώρα που λιγόστεψαν, θα σου έλεγα Ζαλγκίρις (ότι θα ήθελε στα πλέι οφ), όμως ο σοβαρός Ολυμπιακός έχει και την Μπασκόνια. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη στο ΣΕΦ. Αν δεν γίνουν τρελά σενάρια, η Ζαλγκίρις είναι η πιο πιθανή ως αντίπαλος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Νομίζω ότι είναι ηθελημένο ντεφορμάρισμα. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που καίγεται για το 1-1 με τη Χάποελ, θα πρέπει από αύριο να ανέβουν οι ρυθμοί για να μη συνηθίσουν στη χαλαρότητα. Στο Βελιγράδι τελειώσανε τα αστεία. Ήταν μία κακή εμφάνιση αυτή με τον Ερυθρό Αστέρα, αρκετά λάθη, λάθος επιλογές, επαναφορές και καλάθια», πρόσθεσε.

  Χαμός στο Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β’ - Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Και κατέληξε, λέγοντας: «Θα πρέπει από βδομάδα να μπουν οι ρυθμοί. Το θετικό είναι ότι δεν έχει τραυματισμούς και αν κρατάει κάτι, είναι η καλή εμφάνιση του Σλούκα, που είναι κομβικό να είναι καλά για να πάει στο Final 4 ο Ολυμπιακός. Εκτιμώ ότι θα είναι εντάξει την κατάλληλη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός και ΠΑΟ για τον… Παπαγιάννη που γυρίζει από το NBA – “Βουίζει” το ΟΑΚΑ και για Σάριτς!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: