Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός πήγε και έπαιξε το τελευταίο του χαρτί με 11άδα βετεράνων" (Audio)


Νικολακόπουλος: “Ο Ολυμπιακός πήγε και έπαιξε το τελευταίο του χαρτί με 11άδα βετεράνων” (Audio)


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 2-0 και ψαλίδισαν τις ελπίδες τους για κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τον έμπειρο ρεπόρτερ να κάνε το σχόλιό το για το αποτέλεσμα και τη συνέχεια.



Ολυμπιακός: Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος μετά την ήττα των Ερυθρόλευκων με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, αποτέλεσμα που τους αφήνει στο -6 από την κορυφή, τονίζοντας ότι «ο Ολυμπιακός κατέβηκε να παίξει το τελευταίο του χαρτί στη Λεωφόρο με 11αδα βετεράνων, άλλων ηλικιακά και άλλων παικτικά».

Παράλληλα αναρωτήθηκε για το τι όνειρο είδε ο Αγιγκό και άφησε εκτός τον μοναδικό παίκτη των Ερυθρολεύκων που σκοράρει εδώ και δύο μήνες σερί, εννοώντας τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ενώ σημείωσε ώς είναι δυνατόν να πέρασε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο και να γλιστράνε οι παίκτες των Πειραιωτών στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός  λες και δεν είχαν άλλα παπούτσια, με τους Πράσινους προφανώς, να έχουν βρέξει τον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός – “Έπιασε στον ύπνο” τον Ανιγκό ο ΠΑΟ – Πρόβλημα ο… Σεμέδο!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: