Απαντήσεις από Βαρούχα για Διαμαντόπουλο για το ΑΕΚ – Άρης – Τελικά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα;


Απαντήσεις από Βαρούχα για Διαμαντόπουλο για το ΑΕΚ – Άρης – Τελικά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα;


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο καθηγητής διαιτησίας όπου και αναφέρθηκε σχετικά με τη διαιτησία του Έλληνα ρέφερι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ένωσης με τους Κίτρινους στη Nέα Φιλαδέλφεια.



Παναγιώτης Βαρούχας: Ο καθηγητής διαιτησίας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ”Στη Σέντρα” και σχολίασε τις φάσεις του ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης, τονίζοντας ότι ο Διαμαντόπουλος δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα στην OPAP ARENA. 

Δεν είναι για 6.9 ο Διαμαντόπουλος, είναι για παραπάνω στην βαθμολογία που πήρε. Τα λάθη που έκανε δεν διαμόρφωσαν αποτέλεσμα, να είμαστε σοβαροί σε αυτά που λέμε. Έκοψε μία επίθεση του Άρη και δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον Πινέδα και το πέναλτι που δίνει εις βάρος του Άρη έχει προηγηθεί προηγουμένως φάουλ στον Πάλμα. Ο Διαμαντόπουλος βλέπει το χέρι τεντωμένο και νομίζει έχει χτυπήσει εκεί και για αυτό καταλογίζει πέναλτι. Μπράβο στον VAR που τον κάλεσε για να αλλάξει την απόφαση του. Όσον αφορά την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Βόλος στην Τούμπα και διαιτητή να μην είχε, θα τέλειωνε το ματς. Αυτό το παιχνίδι χρειαζόταν διαιτητή‘, είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ακολουθεί την κακόγουστη κωμωδία ο ΠΑΟΚ – Πληγώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο – Ξέσπασε ο Ελ Καντουρί


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: