Μαγκιά Αλμέιδα – Για αυτό πήρε το παιχνίδι η ΑΕΚ – "Χοντρό" ζήτημα με τον Αραούχο (Audio)


Μαγκιά Αλμέιδα – Για αυτό πήρε το παιχνίδι η ΑΕΚ – “Χοντρό” ζήτημα με τον Αραούχο (Audio)


Διαφ.

Η Ένωση κατάφερε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στους Κίτρινους στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Αργεντίνο τεχνικό να έχει πολύ σημαντικό μερίδιο ευθύνης, ενώ σοβαρό φαίνεται να είναι το ζήτημα με τον τραυματισμό του Σέρχιο Αραούχο.



ΑΕΚ: Για την πολύ σημαντική νίκη της Ένωσης κόντρα στον Άρη, αλλά και για το νέο πρόβλημα με τον Σέρχιο Αραούχο μίλησε τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης σημειώνοντας αρχικά ότι ομάδα έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα  από τον πάγκο, μετά την είσοδο των Τσούμπερ, Πινέδα, Μάνταλου, κάτι που οφείλεται στην λογική του Αλμέιδα να τους έχει όλους στην… τσίτα.

Την ίδια στιγμή σημαντικός “πονοκέφαλος” υπάρχει στην ΑΕΚ μιας και ο Σέρχιο Αραούχο μετά το χτύπημα που δέχθηκε την Κυριακή (9/4) θα χρειαστεί να κάνει μαγνητική για να φανεί πόσο καιρό θα λείψει, όμως μοιάζει δύσκολο να είναι έτοιμος ακόμα και στην επανέναρξη των play off με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Λεωφόρος φέρνει αλλαγές στον Ολυμπιακό – “Τέλος” Ανιγκό, απόφαση για Σωκράτη – Στην έξοδο 2 top ονόματα!

 

Διαβάστε επίσης: