Το απίστευτο ποσό που έχει δώσει φέτος σε πριμ ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό!


Το απίστευτο ποσό που έχει δώσει φέτος σε πριμ ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό!


Διαφ.

Μαζί με τις 500 χιλ. ευρώ που μοίρασε ξανά μετά την επικράτηση με 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, το συνολικό πριμ του Γιάννη Αλαφούζου προς το αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!



Παναθηναϊκός – Γιάννης Αλαφούζος: Ο μεγαλομέτοχος της Πράσινης ΠΑΕ πήγε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες. Εκτός φυσικά από αυτό, τους ανακοίνωσε κι ένα θηριώδες πριμ ύψους 500 χιλ. ευρώ.

Με απόφαση του ιδιοκτήτη φέτος προβλεπόταν από την αρχή της σεζόν πριμ 200 χιλ. ευρώ σε κάθε τετράδα νικηφόρων αγώνων και 100 χιλ. ευρώ όταν σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια έχει κάνει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα ακόμα και μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, τα έξτρα αυτά χρήματα προς τους ποδοσφαιριστές ανέβηκαν από τις 100 χιλ. ευρώ στις 180 χιλ. ευρώ.

  Μία επιστροφή στον ΠΑΟΚ αλλά και... άσχημα νέα για Λουτσέσκου

Μαζί με τις 500 χιλ. ευρώ που μοίρασε ξανά μετά την επικράτηση με 2-0 απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο, το συνολικό πριμ του Γιάννη Αλαφούζου προς το αγωνιστικό τμήμα του Τριφυλλιού έχει ξεπεράσει το 1,1 εκατ. ευρώ! Μιλάμε για τεράστιο ποσό, που ισοδυναμεί εν δυνάμει μ’ ένα τοπ συμβόλαιο παίκτη.

Βέβαια, οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη φετινή σεζόν έχουν αποδείξει πως δικαιούνται τη μεγάλη αυτή επιβράβευση. Το βράδυ της Κυριακής (9/4) στη Λεωφόρο οι Παναθηναϊκοί το περίμεναν, άλλωστε, για χρόνια. Να βρουν απέναντί τους τον Ολυμπιακό, να διεκδικούν και οι δύο στα ίσια το πρωτάθλημα, και να του δώσουν την τελική “κλωτσιά” προς το γκρεμό. Αυτό ακριβώς έκαναν οι Πράσινοι με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη τους στη Λεωφόρο. Και το μοναδικό της υπόθεσης, είναι ότι μιλάμε για μία εντυπωσιακά άνετη επικράτηση σε “αιώνιο” ντέρμπι κανονικό… τελικό.  

 

Διαβάστε επίσης: