Ανατροπή με τον τελικό στον Βόλο – Αποκάλυψη από Μπέο, τι ζητάει από τον ΠΑΟΚ!


Ανατροπή με τον τελικό στον Βόλο – Αποκάλυψη από Μπέο, τι ζητάει από τον ΠΑΟΚ!


Διαφ.

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την έδρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μιας και μπορεί να υπάρχει η σκέψη για αγώνα στην Κύπρο, όμως τα προβλήματα που πιθανών να υπάρχουν φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τον Βόλο.



ΕΠΟ: Πολύς ντόρος υπάρχει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την έδρα του τελικού Κυπέλλου με την ΕΠΟ να έχει πάρει την απόφαση ώστε να γίνει το μεγάλο παιχνίδι στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΓΣΠ, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. Με αφορμή τα όσα περιμένουμε για τον τελικό του Κυπέλλου, μία ομάδα οπαδών συζήτησε με τον Αχιλλέα Μπέο στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Τούμπας. 

Όπως αναφέρει σχετικά για το θέμα το metrosport.gr, τέθηκε το θέμα, να συναινέσει ο Μπέος για να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό στάδιο, εάν τεθεί νέο αίτημα με την συναίνεση των φιναλίστ. Σύμφωνα με όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, στους συνομιλητές του, ο ίδιος δεν θέλει να βρεθούν μέσα στην πόλη του Βόλου, οπαδοί τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Αθηναϊκής ομάδας που θα παίξει στον τελικό. Μπορεί να βρεθεί λύση για το γήπεδο, το οποίο βρίσκεται εκτός της πόλης.

Οι συνομιλητές του, αντέτειναν ότι η παρουσία των οπαδών των ομάδων στο Πανθεσσαλικό, μπορεί να γίνει με κονβόϊ από τη Θεσσαλονίκη έως τον Βόλο και αντίστοιχα από την Αθήνα έως τον Βόλο. Σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα βρεθούν οπαδοί μέσα στην πόλη. Ο Μπέος έδειξε θετικός, είπε απλά, αν θέλει ο ΠΑΟΚ ας κάνει αίτημα και φάνηκε πιο διαλλακτικός.

  Φτιάχνει τον κόσμο του ΠΑΟ ο Αταμάν: "Είστε έτοιμοι για το back to back;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαβορί για τίτλο ο ΠΑΟ για 2 λόγους – “Παδική χαρά” ο Ολυμπιακός του Ανιγκό – “Μπούλινγκ θέσης” σε Φορτούνη

Πηγή: metrosport.gr

 

Διαβάστε επίσης: