Ατάκες Ντέμη για το ΑΕΚ – Άρης και ξένους διαιτητές – "Δεν πήγα στο γήπεδο γιατί… " – Αποθέωση σε Τσούμπερ (vid)


Ατάκες Ντέμη για το ΑΕΚ – Άρης και ξένους διαιτητές – “Δεν πήγα στο γήπεδο γιατί… ” – Αποθέωση σε Τσούμπερ (vid)


Διαφ.

Θέση για την αναμέτρηση της Ένωσης με τους Κίτρινους πήρε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής ενώ παράλληλα μίλησε και για όσα συνέβησαν με τους Πολωνούς διαιτητές και το τελικό ορισμό του Διαμαντόπουλου.



Ντέμης Νικολαΐδης: Στην εμφάνιση του Στίβεν Τσούμπερ στάθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής μιλώντας στην εκπομπή Monday FC της NOVA, με τον ίδιο να τονίζει ότι φοβόταν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη και για αυτόν τον λόγο δεν πήγε στο γήπεδο, ενώ παράλληλα μίλησε και για όσα έγιναν με τους Πολωνούς διαιτητές και την αλλαγή τους από πλευράς ΕΠΟ.

«Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι το ΑΕΚ – Άρης», είπε αρχικά ο Ντέμης και πρόσθεσε: «Ο Άρης πρέσαρε ψηλά και δυσκόλεψε την ΑΕΚ, το έκανε και με τον ΠΑΟΚ. Δυσκόλεψε την ΑΕΚ με κριτήριο τα προηγούμενα ματς της ΑΕΚ. Φάνηκε επικίνδυνος ο Άρης, πράγμα που δεν το συναντάμε πολλές φορές στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν βγήκε το ματς με τα δύο αμυντικά χαφ, έλειπε η κάθετη πάσα, έλειπε ένας Πινέδα -Μάνταλος και στο β’ ημίχρονο το διόρθωσε ο Αλμέιδα. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ στα τελευταία πολλά ματς της ομάδας είναι ο Τσούμπερ. Το πρώτο του γκολ είναι καταπληκτικό. Έχει μία συμπεριφορά όταν μπαίνει, ότι “μπαίνω και θα το βάλω”.

Ο καλός Τσούμπερ ταιριάζει στην καλή ομάδα και μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ και το δείχνουν οι αριθμοί του. Οι καλύτεροι παίκτες της ΑΕΚ στο ματς μςε τον Άρη, ήταν αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο, οι Πινέδα, Μάνταλος και Τσούμπερ. Η διαφορά που έχει από τους ανταγωνιστές της είναι το ρόστερ της και πώς ο Αλμέιδα τους κρατάει όλους χαρούμενους παρότι δεν μπορούν να παίξουν όλοι», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

  Απόφαση Μεντιλίμπαρ! Ο παίκτης που θα λύσει το πρόβλημα της δημιουργίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κεραυνοί” Καρπετόπουλου για Ολυμπιακό: “Είχε 4 παίκτες που περπατούσαν στην αρχική 11άδα”! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: