Το πέταξε ο Σαββόπουλος: "Εκτιμά Μάντζιο ο Καρυπίδης, αλλά… – Εξέθεσε Τερζή ο Κουέστα"


Το πέταξε ο Σαββόπουλος: "Εκτιμά Μάντζιο ο Καρυπίδης, αλλά… – Εξέθεσε Τερζή ο Κουέστα"


Διαφ.

Τη σχέση αλληλο-εκτίμησης ανάμεσα σε Καρυπίδη και Μάντζιο, βάσει της οποίας θεωρείται πάντοτε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής, τόνισε ο Αλέξης Σαββόπουλος. Τι είπε για Κουέστα.



Για το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα επιστροφής του Άκη Μάντζιου στον Άρη απάντησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι είναι γνωστή η εκτίμηση που χαίρει ο Έλληνας τεχνικός, τόσο από τον Θόδωρο Καρυπίδη, όσο και από το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου.

Παρόλο που τόνισε ωστόσο ότι οι δυο πλευρές διατηρούν επαφές και δεν το κρύβουν, ξεκαθάρισε ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει ούτε επίσημη πρόταση, ούτε κάποια απόφαση για το θέμα του νέου τεχνικού.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, χαρακτήρισε απαραίτητο να ξαναμπούν στο παιχνίδι παίκτες-κλειδιά που είναι ντεφορμέ (όπως οι Ετέμπο, Καμαρά και Φαμπιάνο), ενώ εξέφρασε την άποψη ότι με την εμφάνισή του απέναντι στην ΑΕΚ ο Κουέστα εξέθεσε τον προπονητή του, που τον είχε αφήσει έξω από τα προηγούμενα ματς.
 

  Πρώην άσος Ολυμπιακού φεύγει μετά από τρεις μήνες και... μηδέν αγώνες!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: