Ραγδαίες εξελίξεις με Χάμες στον Ολυμπιακό – Επιβεβαίωση Sportdog!


Ραγδαίες εξελίξεις με Χάμες στον Ολυμπιακό – Επιβεβαίωση Sportdog!


Διαφ.

Ο αποκλεισμός του Κολομβιανού άσου από την αποστολή του αποψινού ματς με την ΑΕΚ ίσως δρομολογήσει εξελίξεις.



Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Ζοσέ Ανιγκό να αφήσει εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (12/4, 19:30) τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός δημιουργός ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως δεν… χώρεσε στην “ερυθρόλευκη” αποστολή για την αποψινή αναμέτρηση με την Ένωση, κάτι που προκάλεσε εύλογες απορίες κι ενώ οι Πειραιώτες έχουν ηττηθεί με 3-0 στην Νέα Φιλαδέλφεια.  

Όπως αναφέρει, μάλιστα, ο “Κόκκινος Πρωταθλητής”, οι εξελίξεις για τον Χάμες στο λιμάνι αναμένονται ραγδαίες, υποστηρίζοντας ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό, καθώς είναι ουσιαστικά πάνω από δύο μήνες “ανενεργός”.

Οι Πειραιώτες μοιάζουν δυσαρεστημένοι με τον Κολομβιανό το τελευταίο διάστημα και αν συνυπολογίσουμε και τις “σειρήνες” που ακούγονται ανά τακτά χρονικά διαστήμα, κυρίως από Τουρκία μεριά, τότε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ανοιχτά.

  Προβληματισμός Λουτσέσκου! "Ξεμένει" στην ομάδα... τελειωμένος παίκτης

Το Sportdog μέσα από την στήλη “Μιχείες” σας μετέφερε χθες αναλυτικό ρεπορτάζ για Χάμες, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι για να μείνει ο παίκτης στον Ολυμπιακό θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί το μεγάλο του συμβόλαιο, αλλιώς οι δρόμοι των δύο πλευρών θα… χωρίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκούπα και φαράσι στον Ολυμπιακό – Στα VIP του Γ. Καραϊσκάκης ο νέος προπονητής – Φέρτε Έλληνες!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: