"Τα ίδια με Πογκμπά κάνει ο Χάμες – Γι’ αυτό έφυγε από Έβερτον, Μπάγερν – Γιατί τον… διώχνει ο Ολυμπιακός" (Vid)


“Τα ίδια με Πογκμπά κάνει ο Χάμες – Γι’ αυτό έφυγε από Έβερτον, Μπάγερν – Γιατί τον… διώχνει ο Ολυμπιακός” (Vid)


Διαφ.

Το τεράστιο συμβόλαιο δεν είναι ο μοναδικός λόγος που ο Κολομβιανός άσος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Οι τελευταίες πληροφορίες για την δύσκολη περίπτωσή του και που θα παίζει την επόμενη σεζόν.



Ολυμπιακός: Τις τελευταίες του ημέρες στην ομάδα του Πειραιά φαίνεται ότι βιώνει ο Χάμες Ροντρίγκες, καθώς τόσο από τον Τύπο του Ολυμπιακού όσο και από τον τουρκικό προκύπτει ότι το μέλλον του κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται στην Τουρκία.

Μάλιστα, ακόμα και από την Κολομβία υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στην αξία του και το γεγονός ότι δεν μπορεί να σταθεί σε ομάδα απαιτήσεων, κάτι που σε έναν βαθμό μοιάζει ακόμα και ακραίο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, προκειμένου να μας πει την άποψή του για τον Χάμες και όσα λέγονται και ακούγονται για εκείνον σε Ευρώπη και Κολομβία.

“Αυτό είναι το πρόβλημα του Χάμες – Εμφανίζεται αδιάφορος – Για αυτό θα τον διώξει ο Ολυμπιακός”

Το πρόβλημα με τον Χάμες μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ότι ενώ κάνει δυνατό ξεκίνημα στις ομάδες που είναι, παίζει με βάση το ταλέντο του κ.λπ., σταδιακά μετά χάνεται. Η φυσική του κατάσταση δεν είναι καλή, είναι ψιλο-αδιάφορος. Οι Κολομβιανοί το είχαν παρατηρήσει και στην Μπάγερν, και στην Έβερτον αλλά και τώρα στον Ολυμπιακό. Εδώ και δύο μήνες εμφανίζεται αδιάφορος, στο μεταξύ είχε και τραυματισμούς“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

  Έκλεισε τεράστιο ντιλ ο Μαρινάκης! Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό

“Γενικά από ο,τι φαίνεται, συχνά-πυκνα προφασιζοταν μικροενοχλήσεις κ.λπ. Ο Μίτσελ γενικά τον στήριξε και τον βοήθησε αλλά δεν έχει αποδώσει με βάση όσα περίμενε ο Ολυμπιακός. Έχει μεγάλο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα. Νομίζω ότι επειδή στον Ολυμπιακό στηρίζονταν πάνω του για να κάνουν πορεία για το πρωτάθλημα, αν δεν καταφέρει να το πάρει δεν έχει και νόημα για να τον κρατήσει. Οπότε δύσκολο να μείνει”.

“Γυρολόγος – Θυμίζει τον Πογκμπά – Δεν θα βρει αυτά τα λεφτά στην Λ. Αμερική”

Λειτουργεί λίγο τυχοδιωκτικά και, κάπως, σαν γυρολόγος πια.

“Ακριβως, είναι σαν γυρολόγος. Όπως είναι ο Πογκμπά. Έφυγε από τη Μαν. Γιουνάιτεντ και, τώρα, πότε παίζει και πότε δεν παίζει. Παίκτης με τρομερό ταλέντο, που δεν έχει την νοοτροπία για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Γιατί όλα τα πρωταθλήματα έχουν απαιτήσεις πια”.

Θα μπορούσε να επιστρέψει στην Κολομβία;

“Στην Κολομβία και ευρύτερα στη Ν. Αμερική δεν υπάρχει περίπτωση να βρει ομάδα για να του δώσει τέτοιο συμβόλαιο. Μόνο στην Ευρώπη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο δύο πρωτοκλασάτα ονόματα του Ολυμπιακού – Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ – “Πόρτα” στου Ρέντη!

 
 

Διαβάστε επίσης: