Φοβερή αποκάλυψη για ΜακΚίσικ – Τι είχε πει για τη γυναίκα του στον Μπαρτζώκα όταν δεν έπαιζε


Φοβερή αποκάλυψη για ΜακΚίσικ – Τι είχε πει για τη γυναίκα του στον Μπαρτζώκα όταν δεν έπαιζε


Διαφ.

Ο Αμερικανός επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2025 και ο Χρήστος Καούρης αποκαλύπτει τι είχε πει στον Γιώργο Μπαρτζώκα σε μια περίοδο που τα πράγματα δεν του πήγαιναν καλά.

Φθινόπωρο 2021. Η σεζόν έχει ξεκινήσει ελπιδοφόρα για τον Ολυμπιακό, όχι όμως και για τον Σακίλ Μακίσικ. Ο ερχομός του Τάιλερ Ντόρσεϊ και η αναβάθμιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη έχουν ελαττώσει τον χρόνο συμμετοχής του, ακόμα περισσότερο όμως έχουν μειώσει δραστικά τις δράσεις του στο παρκέ, είτε αυτό αφορούσε σουτ, είτε κάτι άλλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα 10 παιχνίδια της σεζόν μετρούσε μόλις 5.2 πόντους με 4/14 τρίποντα. Η μέση αξιολόγησή του ήταν μόλις 6.9.

Θα περίμενε κανείς πως ο Αμερικανός θα έβγαζε σημάδια νευρικότητας, ίσως και εκνευρισμού αναζητώντας τον ρόλο του μέσα στην ομάδα και διεκδικώντας ένα κομμάτι της πίτας για τον εαυτό του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιδίωξε μια συζήτηση, έχοντας στο μυαλό του να προσπαθήσει να καθησυχάσει τον παίκτη του. Πριν ακόμα ξεκινήσει να μιλάει, ο Έλληνας κόουτς ήρθε αντιμέτωπος με μια ευχάριστη έκπληξη. Διαβάστε περισσότερα στο novasports.gr




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: