Ξεκάθαρος ο Ανιγκό – Εκεί χάθηκε η πρόκριση για Ολυμπιακό – "Στείλαμε μήνυμα…"


Ξεκάθαρος ο Ανιγκό – Εκεί χάθηκε η πρόκριση για Ολυμπιακό – “Στείλαμε μήνυμα…”


Διαφ.

Τι υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού για την αποτυχία της ομάδας του να περάσει στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και για τη μάχη του Πρωταθλήματος.



Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη επί της ΑΕΚ (2-1) έμεινε ο Ζοσέ Ανιγκό, λέγοντας πως η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς και τονίζοντας πως η ομάδα του έστειλε μήνυμα ότι παραμένει ζωντανή στη μάχη για το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσέ Ανιγκό στην Cosmote TV:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Σήμερα δείξαμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο με το πρώτο ματς. Ωστόσο η πρόκριση είχε χαθεί από το πρώτο ματς με αυτό το σκορ. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που αποκλειστήκαμε αλλά για το πώς παίξαμε σήμερα».

Για τη σημασία της νίκης: «Είναι ένα θετικό μήνυμα προς όλο τον κόσμο και δεν είναι μόνο αυτό. Κερδίσαμε τα δύο από τα τρία ντέρμπι τις τελευταίες εννιά μέρες. Είμαστε απογοητευμένοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε ποιοι είμαστε και στείλαμε ένα μήνυμα ότι ήμαστε μέσα στην κούρσα για τον τίτλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τα ίδια με Πογκμπά κάνει ο Χάμες – Γι’ αυτό έφυγε από Έβερτον, Μπάγερν – Γιατί τον… διώχνει ο Ολυμπιακός” (Vid)

 
 

Διαβάστε επίσης: