Αλλαγή προτεραιοτήτων στον ΠΑΟΚ – Το αποφάσισε ο Ραζβάν – Έτσι επιστρέφει πιο έτοιμος μετά το Πάσχα


Αλλαγή προτεραιοτήτων στον ΠΑΟΚ – Το αποφάσισε ο Ραζβάν – Έτσι επιστρέφει πιο έτοιμος μετά το Πάσχα


Διαφ.

Από τη στιγμή της κλήρωσης των αγωνιστικών των πλέι οφ, και με δεδομένο το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού απέναντι στη Λαμία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε «στοχεύσει» σε αυτό το διάστημα προκειμένου να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα που είχε στα χέρια του.



 

ΠΑΟΚ: Αυτή η μικρή διακοπή λόγω Πάσχα που έρχεται μετά το παιχνίδι με τον αγώνα αύριο με την Λαμία στην Τούμπα θα επιτρέψει στους παίκτες να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας όπου θα έχει αναμετρήσεις ανά τρεις μέρες για το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνώριζε πως οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας χρίζουν ειδικής αντιμετώπισης, στο φινάλε της πρώτης τους γεμάτης επαγγελματικής χρονιάς, έχοντας παίξει ήδη πάρα πολλά παιχνίδια, με τον Ντέλια να έχει ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την περασμένη Τετάρτη. Τόσο ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, όσο και ο νεαρός μεσοεπιθετικός ουσιαστικά προφυλάχθηκαν από τον Λουτσέσκου στο ματς με τον Βόλο, ενώ αναμένεται να μείνουν εκτός και από τον αγώνα με την Λαμία αύριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Τα δεδομένα είναι αρκετά και η πραγματικότητα είναι ότι Κουλιεράκης – Κωνσταντέλιας έχουν πάρει έναν σημαντικά μεγάλο όγκο αγώνων φέτος και αρκετοί από αυτούς, αν όχι οι περισσότεροι είναι υψηλής έντασης. Για τους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συνπολογιστεί ότι είχαν και υποχρεώσεις με την Εθνική κατά την διάρκεια της διακοπής του προηγούμενης διακοπής του πρωταθλήματος. Η εντός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο, σε συνδυασμό με τη ρεβάνς με τη Λαμία, την οποία ο ΠΑΟΚ φρόντισε να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία, έδωσε τη δυνατότητα στο Ρουμάνο τεχνικό να τους δώσει ανάσες.

  Παράνοια για Μαρσιάλ - Αποθεώθηκε και... βαφτίστηκε "Αντωνάκης"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τραυματισμοί για Σάστρε και Αουγκούστο, δυο ακόμα ποδοσφαιριστών που φέτος έχουν αγωνιστεί ως βασικοί στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, έρχονται σε ένα διάστημα στο οποίο έχουν τον χρόνο να ανακάμψουν με φόντο την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που θα έρθει σε δυο εβδομάδες. Τόσο ο Ισπανός αμυντικός όσο και ο Βραζιλιάνος χαφ δεν θα παίξουν αύριο και θα είναι 100% έτοιμοι για το ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής με τους «πράσινους».

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κάποιος μέσα από το καλεντάρι όπως έχει διαμορφωθεί, από τις 22 Απριλίου, υπάρχει ένα διάστημα ενός μήνα στον οποίο θα κριθούν όλα, με πρώτη την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και τελευταία αυτή του τελικού του Κυπέλλου που περιμένουμε να μάθουμε λεπτομέρειες όχι μόνο για την έδρα αλλά και για την ημέρα διεξαγωγής του, γιατί η 20η Μάιου δεν είναι σίγουρη. Και σε αυτό τον τελευταίο μήνα, ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

  Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης! Ομάδα πήγε να... κλέψει Κουάισον από τον Άρη

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μπέος για Κλέιμαν: “Έχει τελειώσει από την ομάδα, δεν του παρέχω δικηγόρο – Τον έβλεπες με τα παιδιά του και…” (Vids)

 

Διαβάστε επίσης: