Η κατάρα κυνηγάει τον Ολυμπιακό – Λάθος να τον ξεγράφουν για το πρωτάθλημα – Βρήκε ήδη τον αντι-Χάμες!


Η κατάρα κυνηγάει τον Ολυμπιακό – Λάθος να τον ξεγράφουν για το πρωτάθλημα – Βρήκε ήδη τον αντι-Χάμες!


Διαφ.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο “όπλο” για να πάρει τον τίτλο; Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να νίκησαν την ΑΕΚ, ωστόσο γνώρισαν τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Παρόλα αυτά, η σεζόν ακόμα δεν έχει τελειώσει και ο Ανιγκό ετοιμάζει αλλαγές…



Τι και εάν ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ με 2-1; Η ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς φαίνεται πως ήταν ταφόπλακα σε κάθε πλάνο του Ολυμπιακού για να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση στην έδρα του, όσο καλός και αν ήταν. Όσο καλή ενδεκάδα και εάν παρέταξε ο Ανιγκό και όσο και εάν είχαν υπερβολική θέληση παίκτες όπως ο Βαλμπουενά, μία ομάδα όπως η φετινή ΑΕΚ θα ήταν αδύνατον να χάσει με τρία γκολ διαφορά.

Το black out που κόστισε και η κατάρα με τα αυτογκόλ

Το πιο κρίσιμο σημείο θα λέγαμε πως ήταν τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Η ΑΕΚ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με ορμή. Μάλιστα, είχε δύο ευκαιρίες με απόσταση δευτερολέπτων στο 49′ και στο 50′. Και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να… τιμωρηθεί για τρίτη φορά σε σύντομο διάστημα από αυτογκόλ. Μετά το αυτογκόλ του Σαμασέκου στο πρώτο ματς (Και αυτό του Ελ Αραμπί με τους πράσινους), ήρθε και αυτό του Μπα για να… ολοκληρώσει την πρόκριση υπέρ της ΑΕΚ. Ουσιαστικά η Ένωση από τα 4 γκολ που πέτυχε είδε τα 2 να έρχονται με αυτογκόλ, κοινώς… εάν δεν έμπαιναν τα αυτογκόλ, το ακριβές σκορ θα ήταν…. 2-2!

  Ανατροπή με τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Τουρκία

Δεν έχει τελειώσει από την μάχη του τίτλου

Πάντως, η ουσία είναι πως οι αλλαγές του Ανιγκό και το… πάγωμα του Χάμες έδωσαν άλλο ρυθμό και λύσεις στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι με αυτή τη νίκη έδειξαν πως δεν είναι… ξεγραμμένοι για την μάχη του τίτλου και πως θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό σχετικά με την μάχη του τίτλου! Γιατί αρκετοί μετά την Λεωφόρο τόνιζαν πως ο Ολυμπιακός τέθηκε νοκ άουτ, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως θα τους υποδεχθεί και τους 2 στο γήπεδο του!

Η λογική λέει… περισσότερο Βαλμπουενά και Μπακαμπού!

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν για το πάθος τους ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, τον οποίο πλέον αναμένεται να βλέπουμε περισσότερο, εάν σκεφτούμε πως ο Χάμες έχει χάσει τη θέση του στο ερυθρόλευκο ροτέισον. Από εκεί και πέρα και ο Μπακαμπού έδειξε πόσο έλειψε από την βασική ενδεκάδα στην Λεωφόρο, μιας και δημιούργησε το πρώτο γκολ, ενώ ο Ελ Αραμπί δεν είναι για να ξεκινάει ως βασικός, αλλά για να δίνει λύσεις από τον πάγκο.

  Αποκάλυψη για Λόβρεν και ΠΑΟΚ: "Δεν του αρέσουν τα..." - "Είναι ηγέτης"!

Παίκτης κόσμημα ο Χουάνγκ

Σίγουρα ο φετινός MVP του Ολυμπιακού όσο διατηρούσε το αήττητο του ήταν ο Πασχαλάκης, ωστόσο δεν γίνεται να μην αναγνωρίσουμε και τον τρομερό Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης τα κάνει όλα και συμφέρει, ενώ εσχάτως έχει αποδείξει ότι έχει και έφεση στο γκολ, οπότε είναι αυτονόητο το ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τον κρατήσει πάση θυσία το προσεχές καλοκαίρι, εάν θα θελήσει να αντεπιτεθεί τη νέα χρονιά!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το έχασε ο Ανιγκό, λάθος με Βαλμπουενά – “Έγκλημα” με Φορτούνη, τέλος οι… επικίνδυνοι – Ούτε μισός εξτρέμ! 

   

 

Διαβάστε επίσης: