Τρομερή αποθέωση στην Ισπανία για Μπράντον Τόμας – Το απίστευτο ρεκόρ του


Τρομερή αποθέωση στην Ισπανία για Μπράντον Τόμας – Το απίστευτο ρεκόρ του


Διαφ.

Απίστευτη πρωτιά για τον επιθετικό του Δικεφάλου του Βορρά καθώς όπως αποκαλύπτει η AS σε δημοσίευμά της είναι ο πιο αποτελεσματικός Ίβηρας φορ στις μεγάλες κατηγορίες της Ευρώπης.



ΠΑΟΚ: Μεγάλο αφιέρωμα στον Μπράντον Τόμας μιας και όπως αναφέρει η ισπανική AS ο επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά είναι ο πιο παραγωγικός Ισπανός της Ευρώπης και έβδομος στον κόσμο, κάνοντας ειδική μνεία στους αριθμούς του 28χρονου.

«Πολλοί αναρωτιούνται: τι έγινε με τον Μπράντον Τόμας; Ο επιθετικός από τη Μαγιόρκα ήταν από τους λίγους διασωθέντες της Μάλαγα που γλύτωσε τον υποβιβασμό. Πέτυχε εννιά γκολ και… ξελάσπωσε μία καταδικασμένη ομάδα από τις κακές αποφάσεις της διοίκησης που άλλαξε τρεις προπονητές. Τόσο ο Manolo Gaspar όσο και ο Pablo Guede (ειδικά ο δεύτερος) ήθελαν να μείνει. Όμως δεν υπήρξε συμφωνία και ο Μπράντον υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, μια ιστορική ελληνική ομάδα, όπου και αποδίδει πολύ καλά.

Ο πρώτος Ισπανός σε όλες τις πρώτες κατηγορίες του κόσμου σε γκολ ανά 90λεπτο, χωρίς να υπολογίζονται τα πέναλτι, είναι ο Μπράντον Τόμας με 0.78 γκολ. Πρώτος -γενικά- Ισπανός σε όλες τις πρώτες κατηγορίες για γκολ ανά 90λεπτό είναι ο Ράφα Μουχίκα με 0.82», καταγράφει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, με την υποσημείωση πως πρόκειται για «άλλη μια απόδειξη του τι προσφέρουν συνήθως οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές όταν πηγαίνουν στο εξωτερικό, αναζητώντας καλύτερες ευκαιρίες. Η περίπτωση του Μπράντον είναι ενδεικτική. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι τα γκολ του έσωσαν τη Μάλαγα από έναν υποβιβασμό που αποφεύχθηκε από θαύμα», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

  Τον ξεφτίλισε! Τον κρέμασε από το κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρά επεισόδια στο ΑΕΚ-Χάποελ – Έφυγε κόσμος από το γήπεδο – Όλα ξεκίνησαν από ένα πανό (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: