Σε αναμμένα… κάρβουνα με Μπράμπετς στον Άρη – Αυτά τα δεδομένα – Μπορεί να γίνει η ανατροπή


Σε αναμμένα… κάρβουνα με Μπράμπετς στον Άρη – Αυτά τα δεδομένα – Μπορεί να γίνει η ανατροπή


Διαφ.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Άρη στην περίπτωση του Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ, σε σύγκρουσή του με τον Χουλιάν Κουέστα.



 

Άρης: Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Άρη στην περίπτωση του Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ, σε σύγκρουσή του με τον Χουλιάν Κουέστα.

Ο Τσέχος αμυντικός υπέστη κάταγμα στα πλευρά, χαμηλά, κοντά στο νεφρό κι έπειτα από διήμερη νοσηλεία του σε κλινική της Αθήνας, επέστρεψε οδικώς στη Θεσσαλονίκη, μιας και του… απαγορεύτηκε το αεροπλάνο, για να αποφύγει την αλλαγή της πίεσης. Η αλήθεια είναι πως το “θέμα” με τον Μπράμπετς είναι σοβαρό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για κάποιο διάστημα.

Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για 3-5 εβδομάδες, ωστόσο το διάστημα είναι… σχετικό και θα εξαρτηθεί από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Συνήθως, τέτοιο είδους τραυματισμοί χρειάζονται περίπου τρεις εβδομάδες, μέχρι να… δέσει καλά το κόκκαλο. Ωστόσο έχει να κάνει και με τον οργανισμό του ανθρώπου και πόσο γρήγορα θα “δέσει” το κόκκαλο. Σε πρώτη φάση χάνει σίγουρα τα ματς με Βόλο, Ολυμπιακό κι ενδεχομένως με τον ΠΑΟΚ. Σύμμαχος βέβαια η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω Πάσχα.

  Ανατροπή Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Με το ζόρι η Ρεάλ - 9 γκολ η Μπάγερν! (Vid)

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου μετά το “όχι” από την Κύπρο – Το γήπεδο που είναι πλέον Νο1 φαβορί!

 

Διαβάστε επίσης: