Υπάρχει λόγος! Για αυτό μπήκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με το… μαχαίρι στα δόντια κόντρα στο Βόλο


Υπάρχει λόγος! Για αυτό μπήκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με το… μαχαίρι στα δόντια κόντρα στο Βόλο


Διαφ.

Έτοιμοι για… τελικούς στον Δικέφαλο του Βορρά.



ΠΑΟΚ: Περισσότερο οι εμφανίσεις και λιγότερο οι διαδοχικές ήττες που – για πρώτη φορά στη σεζόν – γνώρισε η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου από την ΑΕΚ εντός έδρας κι από τον Ολυμπιακό εκτός, έφεραν προβληματισμό στον ΠΑΟΚ και η νίκη με τον Βόλο ήταν μια απαραίτητη αντίδραση.

Σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα τον έφεραν σε απόσταση εννιά βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας, προκάλεσαν την κατάρρευση της εξαιρετικής ψυχολογίας, της αντίστοιχης αυτοπεποίθησης αλλά και της ισχυρής πίστης που υπήρχαν μέχρι πρότινος συνόδευαν το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού.

Η αναμέτρηση με τον Βόλο ήταν υποχρεωτικό το τρίποντο και ήταν ένας πρώτος – άτυπος μεν, ουσιαστικός δε – τελικός που ο Δικέφαλος δεν είχε την πολυτέλεια ν’ απωλέσει. Μέσα στις τρεις ημέρες που μεσολάβησαν από το ματς της περασμένης Τετάρτης στο «Καραϊσκάκης» το βάρος έπεσε στον ψυχολογικό τομέα τονίζοντας διαρκώς πως τίποτα δεν έχει τελειώσει παράλληλα με το γεγονός πως ανεξαρτήτως του τί μέλλει γενέσθαι στο τέλος, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για να ξεκαθαρίσει ο τελικός στόχος.

  Επιστολή One Channel στην Super League 2 για τα τηλεοπτικά και τον... ΣΚΑΙ!

Προσπάθεια που έπιασε τόπο κρίνοντας από την εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές σ’ ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο. Ο Ίνγκασον προειδοποίησε – μόλις – στο 3’ με κεφαλιά από στατική φάση και τρία λεπτά μετά, ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός με τον ίδιο τρόπο άνοιξε το σκορ απαλλάσσοντας εαυτόν και συμπαίκτες από το άγχος του γκολ κόντρα σε μια ομάδα που, όπως ήταν αναμενόμενο κι έγινε, παρατάχθηκε με κλειστή άμυνα.

Το παιχνίδι αύριο με την Λαμία θα είναι το… τελευταίο χαλαρό παιχνίδι για φέτος λόγω του 5-1 του πρώτου ματς, αλλά από εκεί και πέρα όλοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για συνεχόμενους τελικούς.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο δύο πρωτοκλασάτα ονόματα του Ολυμπιακού – Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ – “Πόρτα” στου Ρέντη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

Διαβάστε επίσης: