Η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από Ρεάλ-Μπάρτσα για την κούπα – Φέρνει τον… νέο ΜακΚίσικ! (Vid)


Η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από Ρεάλ-Μπάρτσα για την κούπα – Φέρνει τον… νέο ΜακΚίσικ! (Vid)


Διαφ.

Τι συμβαίνει με Σλούκα-Βεζένκοφ και η νέα μεγάλη μεταγραφή. Οι Πειραιώτες περιμένουν τον αντίπαλό τους στα πλέι οφ, για να πλησιάσουν ακόμα πιο πολύ στην κούπα που θέλουν όσο τίποτα. Οι αντίπαλοί τους προς την κορυφή και το χτίσιμο της νέας ομάδας.



Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό, που έπρεπε: νίκησε την Μπασκόνια με 86-78 και κατέκτησε την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο. Σφράγισε έτσι με τον πρέποντα τρόπο την αγωνιστική ανωτερότητα, που είχε καθόλη την διάρκεια της σεζόν.

Οι δύο Κώστηδες, ο Παπανικολάου με τον Σλούκα, ήταν σπουδαίοι και αποτέλεσαν τα ιδανικά στηρίγματα για τον Σάσα Βεζένκοφ, που για μία ακόμη φορά έκανε την διαφορά.

Πλέον οι Πειραιώτες περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους, προκειμένου να αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους. Εχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος, αν και γνωρίζουν ότι από δω και πέρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα, ειδικά εάν έρθει αντίπαλος η Φενέρμπαχτσέ.

Είναι, όμως, αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να κατακτήσουν την τέταρτη ευρωπαϊκή τους κούπα και να πάρουν με αυτό τον τρόπο τον τρίτο τους τίτλο την τρέχουσα χρονιά.

  Εντολή Αλόνσο στον ΠΑΟ - Έτσι τα αλλάζει όλα - Κόλπο στην 11άδα!

Εφές δεν υπάρχει πλέον στον δρόμο κανενός, έτσι όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι εκείνες οι ομάδες, που έχουν μία παραπάνω τύχη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ έχουν το μεγαλύτερο μπάτζετ, ο Ολυμπιακός έχει την πιο μεγάλη δίψα. Αλλά προς το παρόν υπάρχουν οι μάχες της οκτάδας για να δούμε ποιος θα πάει στο Κάουνας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν διακαώς την τέταρτη κούπα, αλλά φτιάχνουν και τις ομάδες των επόμενων χρόνων, για αυτό και έκαναν επέκταση σε ΜακΚίσικ και Ουόκαπ.

Το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν και στον Λαρεντζάκη καθώς και νέα συμβόλαια σε Παπανικολάου και Σλούκα. Του Σλούκα η υπόθεση είναι και η πιο δύσκολη, αν και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο έμπειρος γκαρντ θα μείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Κάτι, βέβαια, που ο Ολυμπιακός θέλει να γίνει και με τον Σάσα Βεζένκοφ. Αλλά εκεί θα εξαρτηθεί από το τι χρήματα θα δώσουν στον παίκτη οι Σακραμεντο Κινγκς.

  "Κλείδωσε" η συμφωνία - Άμεσα υπογραφές με ξένο άσο στον Ολυμπιακό!

Παράλληλα θα γίνουν και 2-3 μεταγραφές και μεταξύ αυτών θα είναι και ένας ψηλός, που θα πάρει την θέση του Μπολομπόι. Ο Μιλουτίνοφ είναι το όνομα, που ακούγεται περισσότερο, αλλά ο Ολυμπιακός ψάχνει κι αλλού. Κοιτάζει για μία πιο ψαγμένη λύση και πιο φτηνή, που, όμως, θα αποδώσει στο παρκέ. Όπως είχε κάνει το 2020 με τον ΜακΚίσικ, που κανείς δεν τον ήξερε, αλλά αποδείχθηκε λαβράκι περιοπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: