Μπήκαν οι στόχοι στον ΠΑΟΚ – Μονόδρομος το Κύπελλο – Τα… θέλω Λουτσέσκου ενόψει συνέχειας


Μπήκαν οι στόχοι στον ΠΑΟΚ – Μονόδρομος το Κύπελλο – Τα… θέλω Λουτσέσκου ενόψει συνέχειας


Διαφ.

Ανέκαθεν η προοπτική της κατάκτησης ενός τροπαίου, αποτελούσε μία ξεχωριστή πρόκληση για τους συμμετέχοντες. 



ΠΑΟΚ: Ανέκαθεν η προοπτική της κατάκτησης ενός τροπαίου, αποτελούσε μία ξεχωριστή πρόκληση για τους συμμετέχοντες. Τον προπονητή, τους παίκτες, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, την διοίκηση και φυσικά για τους φιλάθλους. Δικαιολογημένα λοιπόν, η κατάκτηση του Κυπέλλου, αποτελεί αυτή την στιγμή την βασική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν και άλλες. Δεν είναι η μόνη. Ένα τρόπαιο δίνει πάντα λάμψη, προσελκύει φιλάθλους, γεννά οπαδούς, βοηθά το κλαμπ να ανέβει επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ, μετά το Κύπελλο θα έχει ως ξεκάθαρο στόχο την παρουσία του, στους ομίλους μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτόν τον στόχο, μπορεί να τον πετύχει, είτε μέσω της κατάκτησης του τροπαίου, εφόσον δίνει απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, είτε μέσω των προκριματικών αγώνων του καλοκαιριού. Το ενδιάμεσο βήμα, από το Κύπελλο έως τους ομίλους μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι η ποιοτική ενίσχυση της ομάδας.

Όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά στη Metrosport και στο Metrosport.gr την Μεγάλη Τετάρτη, οι πρώτες επαφές ανάμεσα στον Λουτσέσκου, τον Μπότο και τον Ιβάν Σαββίδη, έγιναν για να καθοριστούν τα “θέλω” του προπονητή, για τις θέσεις στις οποίες πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Για τον ΠΑΟΚ, η πρόκληση της νέας σεζόν είναι εξίσου σημαντική, καθώς με ποιοτικές προσθήκες θα έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα με περισσότερες αξιώσεις, σε σύγκριση με την φετινή.

  “Έκλεισε” η μετάδοση για το “Π. Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίτη κρούση Ολυμπιακού σε Γκατούζο – Συμβόλαιο 5.8 εκατ. ο Ρούντι Γκαρσία – Ούτε… καταδέχθηκε την ΑΕΚ!

 

Διαβάστε επίσης: