Τρομερός Ολυμπιακός! Απίθανο τι έκανε στη φετινή Euroleague, δεν είναι μόνο η 1η θέση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Τρομερός Ολυμπιακός! Απίθανο τι έκανε στη φετινή Euroleague, δεν είναι μόνο η 1η θέση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague όμως για να γίνει αυτό μπόρεσε να πάρει διπλές νίκες με τις μισές ομάδες της διοργάνωσης που αγωνίστηκαν.



Ολυμπιακός: Απίστευτα πράγματα έκαναν οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνοντας την κανονικής διάρκεια της Euroleague στην πρώτη θέση με ρεκόρ 24-10, ενώ μέτρησαν 14-3 στο ΣΕΦ και 10-7 στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν, δείχνοντας ότι μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα.

Μάλιστα το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι Πειραιώτες… σκούπισαν, δηλαδή κέρδισαν εντός και εκτός έδρας, τις 9 από τις 18 ομάδες που αντιμετώπισαν, ποσοστό 50%, ενώ άξιο αναφοράς είναι και πως πήραν νίκες τις 7 από τις 8 φορές που έπαιξαν με ισπανικές ομάδες, έχοντας ήττα μόνο από την Βαλένθια στο Φάληρο.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός κέρδισε τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε, Μπάγερν Μονάχου, Άλμπα Βερολίνου, Ζαλγκίρις Κάουνας, Βίρτους Μπολόνια, Παναθηναϊκό και Μπασκόνια, ενώ οι μοναδικές ομάδες που τον κέρδισαν δύο φορές είναι ο Ερυθρός Αστέρας και η Μονακό.

  Η αγωνιστική κατάσταση του Μαρσιάλ - Τον… βάζει και με Καλλιθέα ο Αλμέιδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε… δικαιώματα ο Αλμέιδα – “Ξεβράκωτη” η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη – Τυχερός που ήταν αυτός ο Ολυμπιακός

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: