Πύρρειος… θρίαμβος για Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι – Νίκησε τη Ρεάλ αλλά είδε 3 βασικούς να τραυματίζονται! (Vid)


Πύρρειος… θρίαμβος για Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι – Νίκησε τη Ρεάλ αλλά είδε 3 βασικούς να τραυματίζονται! (Vid)


Διαφ.

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη μετά την πρώτη περίοδο, άντεξε στις αντεπιθέσεις της Ρεάλ και τις ατυχίες με Χίγκινς, Βέσελι και Αμπρίνες και κατάφερε να φτάσει στη νίκη (97-82), εδραιώνοντας την παρουσία της στην κορυφή της Liga Endesa.



Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται για τα πλέι οφ της Euroleague, όμως πριν από τις «μάχες» κόντρα σε Ζαλγκίρις και Παρτιζάν, αντίστοιχα, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο clasico της 27ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αντέδρασε μετά το 17-24 της πρώτης περιόδου, έφερε στα μέτρα της το παιχνίδι και χωρίς να κοιτάξει πίσω έφτασε στη νίκη, πιάνοντας κορυφή, καθώς ανέβηκε στο 22-5, μαζί με την Μπασκόνια, αφήνοντας τους Μαδριλένους στο 21-6.  

Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που οι Καταλανοί είδαν την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη. διότι οι Κόρι Χίγκινς, Γιαν Βέσελι και Άλεξ Αμπρίνες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα κια δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν ως το φινάλε. Οι ατυχίες αυτές όμως πείσμωσαν και συσπείρωσαν την Μπαρτσελόνα, που ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε σε σπουδαία νίκη.  

  Τι ζήτησε ο Μαρινάκης από τους παίκτες - Πότε βλέπει βελτίωση ο Μεντιλίμπαρ

Ο Νίκολα Μίροτιτς με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ έκανε μεγάλη διαφορά, όντας το σημείο αναφοράς των Καταλανών, με τον Τόμας Σατοράνσκι να κάνει τα πάντα στο παρκέ (18π, 5ρ, 8ασ, 4κλ), ενώ καθοριστικός ήταν και ο Νίκολας Λαπροβίτολα με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ.  

Από την Ρεάλ, ο Ντζάναν Μούσα ήταν ο ηγέτης των Μαδριλένων με 24 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ πρόσθεσε ο Γκέρσον Γιαμπουσελέ.

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 47-46, 78-63, 97-82.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr  

 

Διαβάστε επίσης: