Επιβεβαίωση Sportdog για Αταμάν – "Κλείνει" στον Παναθηναϊκό – Γιατί δεν προχώρησε του Λάσο


Επιβεβαίωση Sportdog για Αταμάν – “Κλείνει” στον Παναθηναϊκό – Γιατί δεν προχώρησε του Λάσο


Διαφ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Εργκίν Αταμάν θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του Τριφυλλιού.



Εποχή Αταμάν αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Τούρκος προπονητής βρίσκεται προ των πυλών στους Πράσινους, όπως σας ανέφερε χθες και σε ρεπορτάζ του το Sportdog.

Νεότερες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο 57χρονος κόουτς είναι πιο κοντά από ποτέ στο να πει το “ναι” στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος θέλει να “κλείσει” το deal με προπονητή πριν βγει ο Απρίλιος, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Ο Εργκίν Αταμάν θα αποχωρήσει από την Εφές Αναντολού, αφού έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος του στην τουρκική ομάδα, με την οποία κατέκτησε δύο Ευρωλίγκες και ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι “κερδίζει” την υπογραφή του, καθώς του άρεσε το πρότζεκτ που παρουσιάστηκε, χωρίς να είναι γνώμονας τα χρήματα.

  Έκλεισε τεράστιο ντιλ ο Μαρινάκης! Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό

Από την πλευρά τους οι Πράσινοι μίλησαν και με άλλους προπονητές, όπως τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος ήταν ψηλά στην λίστα, ωστόσο ο Ισπανός έδειξε διάθεση να περιμένει για να εξετάσει τις επιλογές του, ενώ έχει καλή επαφή με την Μπάγερν (προ ημερών είχε θεαθεί στο Μόναχο). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παναθηναϊκός είναι που επιλέγει τον προπονητή του – Έρχονται εξελίξεις άμεσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: