Υπάρχει λόγος! Για αυτό δεν παίζει στον ΠΑΟΚ ο Τζίμας – Επιστρέφει άμεσα


Υπάρχει λόγος! Για αυτό δεν παίζει στον ΠΑΟΚ ο Τζίμας – Επιστρέφει άμεσα


Διαφ.

Η παρουσία του Στέφανου Τζίμα στον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που χάρηκαν όλοι οι οπαδοί της ομάδας και μάλιστα μόλις τον έβαλε και σε αγώνα κυπέλλου και πρωταθλήματος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αυτό ήταν κάτι που το χάρηκε και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος σκόραρε μάλιστα και πανηγύρισε έξαλλα.



ΠΑΟΚ: Η παρουσία του Στέφανου Τζίμα στον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που χάρηκαν όλοι οι οπαδοί της ομάδας και μάλιστα μόλις τον έβαλε και σε αγώνα κυπέλλου και πρωταθλήματος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αυτό ήταν κάτι που το χάρηκε και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος σκόραρε μάλιστα και πανηγύρισε έξαλλα.

Το τελευταίο διάστημα όμως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν βλέπουν τον Τζίμα στην αποστολή της ομάδας και απορούν, γιατί δεν υπάρχει αναλυτική ενημέρωση από την ΠΑΕ, γιατί δεν παίζει ο παίκτης.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζίμας επέστρεψε από την εθνική Νέων με ένα τράβηγμα, που γύρισε σε μυϊκό πρόβλημα και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας ενώ λέγεται ότι θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου από την προσεχή εβδομάδα.

  "Διπρόσωπος" ο ΠΑΟ μέχρι τώρα - "Μια αλλαγή στην 11αδα με Σέρρες αν..."

Μάλιστα, μετά τον ημιτελικό με τη Λαμία (1-1), ο Τζίμας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με άλλους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν και έκαναν μια μικρή προπόνηση, στην οποία συμμετείχε κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι δεν αργεί η επιστροφή του!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… κάγκελα ο Γκαρσία με Λουτσέσκου – Το… ανακοίνωσε Σαββίδη – Κίνδυνος να “καεί” 23χρονος εξτρέμ! (Vid)

 

Διαβάστε επίσης: