Σούπερ ανατροπή στον ΠΑΟΚ – Από την… εξέδρα στην ανανέωση συμβολαίου – Έβγαλε… μάτια


Σούπερ ανατροπή στον ΠΑΟΚ – Από την… εξέδρα στην ανανέωση συμβολαίου – Έβγαλε… μάτια


Διαφ.

Μπορεί ξένος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά αρχικά να μην έπεισε με τις εμφανίσεις του όμως τα πράγματα εδώ και καιρό έχουν αλλάξει και πλέον υπάρχει έντονη η πληροφορία ότι άμεσα θα υπογράψει το νέου του συμβόλαιο.



ΠΑΟΚ: Ο Μπράντον Τόμας διανύει ένα από τα καλύτερα «φεγγάρια» στη μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ, γεγονός το οποίο αποδεικνύει και έμπρακτα σε κάθε ματς που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα. Μια διαπίστωση που έκαναν και οι οπαδοί, χρίζοντάς τον ως τον καλύτερο παίκτη για τον μήνα Μάρτιο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Είναι αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν. O Μπράντον Τόμας αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως ο BOX MVP Μαρτίου.

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που μπήκε σχετικά αθόρυβα στη ζωή μας το περασμένο καλοκαίρι και μέσα στη σεζόν έχει κερδίσει τους παίκτες με την απόδοσή του, όντας κομβικός για την ομάδα.

  Αλλαγές Λουτσέσκου, απόφαση για Καμαρά, Ντεσπόντοφ - Άσχημα νέα για Τόμας

Ο Μπράντον Τόμας τον Μάρτιο πήρε φανέλα βασικού σε τρία παιχνίδια, στα οποία σκόραρε, ενώ στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήρθε από τον πάγκο κι έδωσε ενέργεια στην ομάδα.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP Μαρτίου ο Μπράντον συγκέντρωσε το 45,9% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Ντόουγκλας Αουγκούστο , ο οποίος αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου , ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντργία Ζίβκοβιτς, που ανεβαίνει συνεχώς και τον περασμένο μήνα είχε δύο γκολ και δύο ασίστ».

Οι υψηλές πτήσεις του 28χρονου επιθετικού σύμφωνα με πληροφορίες με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της ομάδας στην απόφαση να συνεχίσει και την νέα σεζόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Υπάρχει ταύτιση απόψεων ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη, Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου και η εισήγηση του Ρουμάνου κόουτς είναι να μην υπάρξει καθυστέρηση και να παραμείνει και την επόμενη σεζόν κάτοικος Τούμπας.

  Συγκινητικό μήνυμα του μικρού Γιαννάκη! "Με αγαπάτε και θα περπατήσω!"

Η θετική διάθεση από όλες τις πλευρές εκφράστηκε σε συζητήσεις που έγιναν και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο τέλος της σεζόν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν παραμονής του και την επόμενη αγωνιστική σεζόν που υπήρχε στην συμφωνία του με τον Δικέφαλο το καλοκαίρι.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο Τόμας θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ με τους όρους που ισχύουν και στο φετινό. Οι ετήσιες απολαβές του κυμαίνονται λίγο πάνω από τις 350.000 ευρώ και τον καθιστά αναμφίβολα έναν από τους πιο value for money παίκτες όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: “Αυτόν τον κόουτς θέλει ο Ολυμπιακός – Τέλος Ελ Αραμπί, Σωκράτης – Φέρε Κίτσο, βρήκε τεράστιο εξτρέμ”

 

Διαβάστε επίσης: