Μυρίζει… μπαρούτι για Μάσα – "Καρφιά" από Τσατάλη πριν το Φάληρο – "12ος παίκτης Ολυμπιακού, σκέτη καταστροφή"!


Μυρίζει… μπαρούτι για Μάσα – “Καρφιά” από Τσατάλη πριν το Φάληρο – “12ος παίκτης Ολυμπιακού, σκέτη καταστροφή”!


Διαφ.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ένωσης θύμισε μια δήλωση προπονητή της Παρτιζάν, που είχε εκφράσει παράπονα για την διαιτησία του Ντάβιντε Μάσα σε ευρωπαϊκό ματς με τον Ολυμπιακό.



Αιχμές για τον elite Ντάβιντε Μάσα, ο οποίος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής (23/4, 21:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Φάληρο, άφησε ο Τάσος Τσατάλης.

Με αναρτήσεις του λοιπόν στο facebook που έχουν τη λεζάντα «ιστορικά θέματα», ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ένωσης υπενθυμίζει δηλώσεις του προέδρου της Παρτιζάν μετά το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League το 2017, στις οποίες ο Μίλοραντ Βούτσελιτς ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, όμως ο διαιτητής Μάσα ήταν σκέτη καταστροφή. Μας ζημίωσε άσχημα. Όχι μόνο με τα πέναλτι που δεν έδωσε, αλλά σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού.

Σκεφτόμαστε να κάνουμε παράπονα. Επαναλαμβάνω, ο Μάσα σφύριζε υπέρ των αντιπάλων μας. Δεν θέλω να δικαιολογήσω την ήττα, όμως οφείλω να το επισημάνω.

Γνωρίζετε πως σπάνια μιλάω για τέτοια πράγματα. Δεν ήταν έτοιμος για αυτό το παιχνίδι. Το ξέραμε όταν τον είδαμε να φτάνει στο Βελιγράδι. Δενήταν σωστά προετοιμασμένος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβληματίζει την ΑΕΚ το παρελθόν του Μάσα πριν το Καραϊσκάκη – “Ηταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού!”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: