"Πόλεμος" για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ – "Λάθος ημερομηνία – Όταν μιλάμε για ίδρυση να είμαστε ακριβείς"


“Πόλεμος” για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ – “Λάθος ημερομηνία – Όταν μιλάμε για ίδρυση να είμαστε ακριβείς”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στα “διπλά” γενέθλια του Δικεφάλου του Βορρά και τι τελικά ισχύει με την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας.



Μιλτιάδης Κανώτας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αρχιτέκτων, δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός που έχει συγγράψει την ιστορία του ΠΑΟΚ να μιλάει για τον διπλό εορτασμό των γενεθλίων της ομάδας σημειώνοντας πως αυτό θα πρέπει να διορθωθεί.

«Είναι ένα τραγικό λάθος το 12 Απριλίου ως ημερομηνία εορτασμού, 20 Απριλίου 1926 στο πρωτοδικείο έγινε η ίδρυση του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας και δεν ξέρω πως βρέθηκε το 12 Απριλίου, πρόκειται για ένα λάθος που πρέπει να διορθωθεί μέσα από μία γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Όταν μιλάμε για ίδρυση πρέπει να είμαστε σωστοί».

Για τον Κούδα: «Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξέρω από την πρώτη στιγμή που πήγε στον ΠΑΟΚ, είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των 100 χρόνων της ομάδας, είναι ο μεγάλος, η σημαία του ΠΑΟΚ.

Οι λέξεις Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση, εκφράζουν τον ΠΑΟΚ, είναι και θα είναι ο πρώτος και ο μεγαλύτερος σύλλογος της Θεσσαλονίκης», είπε ο Μιλτιάδης Κανώτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέλμπεργκ στα στόπερ ο Ολυμπιακός – “Δυνατός, δεν φοβάται, μπαίνει στις φάσεις – Βάλ’τον με Παπασταθόπουλο”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: