Τρίβει τα… χέρια του ο Τερζής ενόψει Βόλου – Σοβαρή εξέλιξη με βασικό παίκτη στον Άρη


Τρίβει τα… χέρια του ο Τερζής ενόψει Βόλου – Σοβαρή εξέλιξη με βασικό παίκτη στον Άρη


Διαφ.

Νέα δεδομένα σχετικά με την κατάσταση βασικού ποδοσφαιριστή στους Κίτρινους με τις τελευταίες εξελίξεις να κάνουν τον Έλληνα τεχνικό των Κίτρινων να χαμογελάει ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας.



Άρης: Πολύ σημαντική εξέλιξη στους Κίτρινους ενόψει του αγώνα με τον Άρη την Κυριακή (23/4) μιας και ο Απόστολος Τερζής είδε τον Ματέο Γκαρσία να προπονείται κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, κάτι που δεν συνέβη με τον Λούκας Ρούπ, που δεν θα προλάβει την σημαντική αναμέτρηση.

Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ενεργοποίηση με ασκήσεις τεχνικής, αμυντική τακτική και ελεύθερο παιχνίδι) ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. (23/04, 17:30).

Ο Ματέο Γκαρσία συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Λούκας Ρουπ, από την πλευρά του, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου“, αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: “Είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί, αλλά θα τον… λιώσω – Θα τους πιω το αίμα”! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: